Hearts of Iron IV Düşük FPS Sorunu

EgehanAltintas

Kilopat
Daha fazla  
Hearts of Iron IV adlı oyunda düşük FPS alıyorum. Bu sorunun çözümünde bana yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımcı olabilmemiz için sistemi bilmemiz gerekiyor. Ayrıca oynadığınız ayarları ve çözünürlüğü de.

Yardımcı olabilmemiz için sistemi bilmemiz gerekiyor. Ayrıca oynadığınız ayarları ve çözünürlüğü de.
Oynadığım ayarların hepsi en yüksek, çözünürlük Full HD.

Anakart MSI Z97 Gaming 5 - İşlemci Intel Core i5 4460 - Ekran Kartı ASUS GTX 960 4GB Strix - SSD Kingston SSDNow V300 120 GB - RAM Kingston HyperX 16 GB 1600 MHz - HDD WD Purple 1TB/Seagate Barracuda 2TB - Kasa Aeroccol GT-A - Güç Kaynağı Aeroccol KCAS 750W +80 Plus Bronze - Monitör AOC e2270swn - Klavye Logitech G103 - Fare Bloody A9.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hearts of Iron IV adlı oyunda düşük FPS alıyorum. Bu sorunun çözümünde bana yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Ben de aynı sorundan muzdaribim, Paradox'un forumlarına biraz göz attım oyundan kaynaklı gibi görünüyor özellikle 1941 ve sonrasında kasıyorsa herkes aynı sorundan yakınıyor birkaç tane harita modu indirip deneye bilirsin ama pek işe yaramaz zaten görev yöneticisini gözlemlersen oyun tam anlamıyla CPU veya GPU yu kullanmıyor. Yani kısacası Paradox optimizasyon konusunu eline yüzüne bulaştırmış gibi görünüyor.

bendede gtx 1070 ti ve i5 8400 var ekran kartının %12sini kullanıyor ve 20 fps alıyorum çok can sıkıcı bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…