Çözüldü Hearts of Iron IV'e Mustafa Kemal Atatürk ile nasıl başlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XANPP

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Hayırlı akşamlar,
Oyuna Mustafa Kemal Atatürk ile başlamak istiyorum ama İsmet İnönü çıkıyor sadece yeni başlıyorum oyuna. İsmet İnönü ile başladığım zaman Atatürk'e dönebiliyor muyum pack vs. satın mı almam gerekiyor? Veya mod olarak mı indirmeliyim Steam atölyeden?

Benim de 1400 saatim var ama her ülkeyi tam anlamıyla her şeyi biliyorum demek için "bana göre" 5000 saate yakın harcamak lazım. Öğrenmek kolay ama bitirmek zor yani. Ama içine çekiyor insanı fark etmişsindir.

Deneyeceğim hocam inşallah bakalım. Modlar ile osmanlı tarihlerinede gitmek istiyorum en çok merak ettiğim dönemlerdir bir fikriniz var mıdır osmanlı tarihi modları hakkında?
Bug olmuş olmalı Paradox muhtemelen sonraki patchlerle düzeltir ama o DLC iyidir Türkiye'ye ve komşu ülkelere bayağı bir şey katıyor.
Defalarca gir çık yaptım dosyalarıda yeniden yükledim ama ne yaptıysam ismet inönü vardı... DLC satın aldım sağlık olsun :)

Deneyeceğim hocam inşallah bakalım. Modlar ile osmanlı tarihlerinede gitmek istiyorum en çok merak ettiğim dönemlerdir bir fikriniz var mıdır osmanlı tarihi modları hakkında?

Defalarca gir çık yaptım dosyaları da yeniden yükledim ama ne yaptıysam ismet inönü vardı... DLC satın aldım sağlık olsun :)

1632 gibi modlar var ama çok kaliteli gibi gelmedi bana. The great war Redux sana güzel gelir 1. dünya savaşı olarak bir de focus olarak agoranın yeni modunu kullanıyorum tabii ki kişiye göre değişir.

Defalarca gir çık yaptım dosyalarıda yeniden yükledim ama ne yaptıysam ismet inönü vardı... DLC satın aldım sağlık olsun :)
Hocam kocaman bir hata yaptınız, oyunda dlc olmadan da 1936 da Atatürk var ve 38 de event ile ölüyor, DLC ye gerek yok.
Hocam kocaman bir hata yaptınız, oyunda dlc olmadan da 1936 da Atatürk var ve 38 de event ile ölüyor, DLC ye gerek yok.
Gülen arkadaş
neenene.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı