Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 852 Çözümler 4 3 Ağustos 2023 #1 Böyle gözüküyor, çözüm denemesi olarak dosyaları doğruladım ve modlar kapalı..
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.104 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #2 bir modla mı oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 3 Ağustos 2023 #3 Ayarlarda NATO sembolleri gibi bir şey vardı o açık mı? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 852 Çözümler 4 3 Ağustos 2023 #4 Hayır, oynamadım ama dün Agora modu ile yanlışlıkla vanilla da oynadığım save'i açtım ve böyle oldu. Teşekkür ederim, bu yüzdenmiş. Teşekkür ederim, bu yüzdenmiş. Teşekkür ederim, bu yüzdenmiş. Artı 0 Eksi
Hayır, oynamadım ama dün Agora modu ile yanlışlıkla vanilla da oynadığım save'i açtım ve böyle oldu. Teşekkür ederim, bu yüzdenmiş. Teşekkür ederim, bu yüzdenmiş. Teşekkür ederim, bu yüzdenmiş.
Fatih1909 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #5 Zarifsiz dedi: Hayır, oynamadım ama dün Agora modu ile yanlışlıkla vanilla da oynadığım save'i açtım ve böyle oldu. Teşekkür ederim, bu yüzdenmiş. Teşekkür ederim, bu yüzdenmiş. Teşekkür ederim, bu yüzdenmiş. Genişletmek için tıkla... Unutkanlık zor iş Artı 0 Eksi
Zarifsiz dedi: Hayır, oynamadım ama dün Agora modu ile yanlışlıkla vanilla da oynadığım save'i açtım ve böyle oldu. Teşekkür ederim, bu yüzdenmiş. Teşekkür ederim, bu yüzdenmiş. Teşekkür ederim, bu yüzdenmiş. Genişletmek için tıkla... Unutkanlık zor iş