Heavy Rain Türkçe yama yapmak mümkün mü?

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar selam, Steam üzerinden satın almış olduğum Heavy Rain oyunuma Türkçe yama yapmak mümkün mü? Çok baktım ancak korsan versiyonlara oluyormuş ancak Steam versiyonuna olmuyormuş. Eğer bir yolu yordamı varsa bilenler aktarırsa sevinirim.

Steam ve Epic üzerinden mevcut hangisinde yapabilirsek artık.

Anonymous'un ücretli yaması Steam'de de çalışıyor. Yalnız yamada trojan buluyor fakat false- positive bir uyarı o.

Ne konuda tam olarak anlamadım hocam? Zaten daha önce Anonymous üyeliği almıştım Divinity için.
Kendisi yönetici diye geçiyor hocam. Fiyat vb. şikayetleriniz için onla konuşmanız daha iyi olur demek istedim hocam.

Kendisi yönetici diye geçiyor hocam. Fiyat vb. şikayetleriniz için onunla konuşmanız daha iyi olur demek istedim hocam.

Fiyatta pek bir şey olacağını sanmıyorum, sonuçta onlarda emek veriyor. Ancak üyelik sistemi yerine tek oyuna 1 aylık abonelik sistemi vb gelse daha hoş olabilir fiyat bakımından.

Fiyatta pek bir şey olacağını sanmıyorum, sonuçta onlarda emek veriyor. Ancak üyelik sistemi yerine tek oyuna 1 aylık abonelik sistemi vb gelse daha hoş olabilir fiyat bakımından.
İşte üslubun bozulduğu konulardan biri de bu. Çok fazla kişi sizin gibi böyle bir şey istiyor ve çok fazla kez tartışıldı bu konu.

İşte üslubun bozulduğu konulardan biri de bu. Çok fazla kişi sizin gibi böyle bir şey istiyor ve çok fazla kez tartışıldı bu konu.

Hocam 1 oyun için bütün oyunlara paket almakta can sıkıcı kullanıcı olarak, yarı fiyatına 31-32TL fiyatına tek oyun çevirisi sunsalar gayet kafi olabilir aslında. Üslup bozulacak bir şey yok bizde tüketici olarak isteklerimizi beyan etmeliyiz.

Elbette emek verip çeviriyorlar hakkını almak istiyorlar, ancak tek bir oyun sunulmasa bile 3-5 oyunları paket halinde 10 TL ucuz bir şekilde bile sunulsa tüketici kullanıcı olarak tasarruf etmiş oluruz.

Hocam o konuda sizi üslubunu beğenmesem de @OMFG EPIC hocama yönlendirmem gerek.
Üslubumda ne varmış yahu? 😄

Üyelik sistemine zam geliyor evet ama ilk günden bu yana aşağı yukarı 2.5 dolardı.

Farklı paket olayı düşünülebilir ama. Teknik altyapısına bir bakmak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı