Heavy Rain Türkçe yama yapmak mümkün mü?

Üslubumda ne varmış yahu? 😄

Üyelik sistemine zam geliyor evet ama ilk günden bu Gana fiyat hep 2.5 dolardı.

Farklı paket olayı düşünülebilir ama. Teknik altyapısına bir bakmak lazım.

Hocam, pasif virüs nasıl oluyor orayı tam çözemedim. Harici yükleme istiyor; istemciyi ayrı indirip ayrı kuruyorsunuz ve güvenlik duvarı kapalı olması gerekiyor çünkü ben virüsüm diyen bir protokol kullanıyor. Dosya değiştirme izninden başka ne iznine ihtiyacınız olduğunu anlamadım. Biraz da Windows'a yabancıyım, konuyu kaçırmış da olabilirim.

Ayrıca, net pahalısınız dostum. Çoğu yamada ücretsiz alternatif çok fazla. Adamların dediği gibi, yama maliyeti oyundan pahalı. Sanki abonelik yerine direkt yama satsanız daha iyi olur. Para etmeyen ücretsiz alternatif yamalar varken bence anlamı yok. Tek bir oyun için bunca zahmete girmemin anlamı yok. Oyun kütüphanemde 1,5 senedir bekliyor, sırf size para yedirmemek için bekliyorum. Gerekirse İngilizce seviyemi yükseltirim öyle oynarım. Bugün 160 TL olmuş yama; oyun Epic'te 70 TL ve ayrıca istemcinizde dediğim gibi hiç güven vermiyor. Şimdi bu noktada ben kerizliğimi kabul edip bu parayı vermeyi kabul ettim diyelim ki, neden bilgilerimi de promosyon olarak satıyorsunuz, pek anlam veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, pasif virüs nasıl oluyor orayı tam çözemedim. Harici yükleme istiyor; istemciyi ayrı indirip ayrı kuruyorsunuz ve güvenlik duvarı kapalı olması gerekiyor çünkü ben virüsüm diyen bir protokol kullanıyor. Dosya değiştirme izninden başka ne iznine ihtiyacınız olduğunu anlamadım. Biraz da Windows'a yabancıyım, konuyu kaçırmış da olabilirim.

Ayrıca, net pahalısınız dostum. Çoğu yamada ücretsiz alternatif çok fazla. Adamların dediği gibi, yama maliyeti oyundan pahalı. Sanki abonelik yerine direkt yama satsanız daha iyi olur. Para etmeyen ücretsiz alternatif yamalar varken bence anlamı yok. Tek bir oyun için bunca zahmete girmemin anlamı yok. Oyun kütüphanemde 1,5 senedir bekliyor, sırf size para yedirmemek için bekliyorum. Gerekirse İngilizce seviyemi yükseltirim öyle oynarım. Bugün 160 TL olmuş yama; oyun Epic'te 70 TL ve ayrıca istemcinizde dediğim gibi hiç güven vermiyor. Şimdi bu noktada ben kerizliğimi kabul edip bu parayı vermeyi kabul ettim diyelim ki, neden bilgilerimi de promosyon olarak satıyorsunuz, pek anlam veremedim.
Virüs konusundaki söylemlerin açıklamalarını onlarca kez burada yaptım. Anonymous Çeviri Virüs gibisinden aratarak cevaplarıma bakabilirsiniz. Dosya değiştirme izninden başka izne nasıl ihtiyacımız yok? Sistem nasıl çalışıyor biliyor musunuz da böyle emin konuşabiliyorsunuz?

Önceden tekli satış yapıyorduk, sistem yürümedi. Tekli satış yapanların hiçbiri günümüzde yok. Tekli satış ile hiçbir yere varılmıyor. Sistemin kendini çevirebilmesi için üyelik sistemi benzeri bir sistem şart.

Oyunun X yerde Z lira olması ile konunun alakası nedir? Oyun oynamak gibi tamamen keyfi bir aktivite için yine tamamen oyuncunun keyfine kalmış yamalar üretiyoruz. Sistem size uymuyorsa kullanmazsınız. Bu kadar basit. Üye olmak isteyenlere zaten "tek oyun için üye olmayın" diye kendimiz söylüyoruz. Üstelik kişinin üyeliği bitse bile indirmiş olduğu yamalara erişimini kısıtlamıyoruz. Örnek, Heavy Rain. Kişi, yamasını indirdikten sonra kendisi silmediği sürece üyeliği bitse de kullanabiliyor.

Ücretsiz alternatifleri varsa kullanın zaten. Niye kullanmayasınız? 1.5 senedir ücretsiz alternatif bulamamışsınız, üyelik sistemi de kafanıza yatmamış. Peki sonuç? Gelip bize laf atıyorsunuz. Üslubunuz da berbat, kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı