Hedef belirlemekte kararsızım

475304

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. 16 yaşındayım Anadolu lisesi'nde okuyorum. Bu konuyu açma nedenim meslek hedefinde kararsız olmam. Aklımdaki meslekler / bölümler hava harp okulu, bilgisayar mühendisliği arasında gelip gidiyorum. Harp okullarının hepsi olur aslında ama hava daha yakın geliyor bana. Kişilik olarak da kendimi Türk askeri olarak görünce daha mutlu hissediyorum 10 sene sonrayı düşününce. Harp okuluna girersem hakkını vereceğimi düşünüyorum hayırlısı ile. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Siz nasıl hedefler belirliyorsunuz? Büyüklerim neler tavsiye edersiniz? Kişisel gelişim için neler önerirsiniz? Şu anda YKS için de TYT sınavı konularına çalışıyorum. Önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

15 yaşındayım, benim de hedefim hava harp okulu. Eğer gerçekten istiyorsanız bence bu mesleğin üzerine gidin, gerçekten güzel bir meslek çünkü. Ama kolay olmadığını da bilin.

Çok teşekkür ederim. Evet harp okullarını hangisi olursa olsun çok istiyorum. Kolay olan değersizdir zaten zorluğundan seviyorum her saniyesi kıymetli harp okullarının ama mühendislikten ileride sıkılır mıyım o yüzden bilmiyorum.

Çok teşekkür ederim. Evet harp okullarını hangisi olursa olsun çok istiyorum. Kolay olan değersizdir zaten zorluğundan seviyorum her saniyesi kıymetli harp okullarının ama mühendislikten ileride sıkılır mıyım o yüzden bilmiyorum.
HHO'daki eğitim 4 yıl sürüyor, 4 sene boyunca aynı zamanda sizin seçtiğiniz bir dalda mühendislik eğitimi alıyorsunuz. Mezun olduğunuzda elinizde mühendislik diploması da oluyor. Bilgisayar mühendisliği de bu dallardan biri.

HHO'daki eğitim 4 yıl sürüyor, 4 sene boyunca aynı zamanda sizin seçtiğiniz bir dalda mühendislik eğitimi alıyorsunuz. Mezun olduğunuzda elinizde mühendislik diploması da oluyor. Bilgisayar mühendisliği de bu dallardan biri.
Hem havacıcılık hem de bilgisayar mühendisliği mükemmel olur. Hangi liseyi okuduğumuzla ilgili değil, değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı