YKS 26 öğrencisi olmak ve "EA 2000" olarak hedef belirlemek

bilgili321144

Hectopat
Merhaba YKS 26 öğrencisiyim. 10. sınıfı bitirdim 11. sınıfa gectim yazın TYT bitirmek istiyorum. Geo paragraf başladım ama devamını nasıl getireceğimi bilmiyorum. Kolejde bursulu öğrenciyim ama kolej daha cok yurtdısıyla ilgili yardım etmiyorlar. Dershaneye gitme imkanım yok. Doping Hafıza'ya da öğrenci koclugu işe yarar mı acaba? Bana rehberlik ederseniz cok sevinirim kafam cok karısık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Puding hafıza vb uygulamalar sadecf YouTube da olan videoları kendi bünyelerinde topluyor. Öğrencinin o anlatan hocayı anlayıp anlamadığı belli bile değil. O kadar para verip hocayı gram anlamayabilirsiniz. Video ile çalışacaksanız açın YouTube dan 3-5 hoca beğendinizi izleyin. Çalışmaya güzel zamanda başlamışsınız hocam. Matematiği halledin bu yaz. EA için matematik baya önemli.

Puding hafıza vb uygulamalar sadecf YouTube'da olan videoları kendi bünyelerinde topluyor. Öğrencinin o anlatan hocayı anlayıp anlamadığı belli bile değil. O kadar para verip hocayı gram anlamayabilirsiniz. Video ile çalışacaksanız açın YouTube'dan 3-5 hoca beğendinizi izleyin. Çalışmaya güzel zamanda başlamışsınız hocam. Matematiği halledin bu yaz. EA için matematik bayağı önemli.

Sağ olun hocam kanal öneriniz var mı?

Sağ olun hocam kanal öneriniz var mı?
Hocam seviyenize bağlı olarak değişir. YouTube da onlarca kanal var. Seçin bir kaç tanesini. İzleyin videolarını, beğendinizi izlemeye devam edin. Matematik için Eyüp Boncuk çok iyidir fakat izlemek için biraz bilgi gerektirir. Detaya girmez, hangi sayının nereden geldiğini söylemez.

Hocam seviyenize bağlı olarak değişir. YouTube'da onlarca kanal var. Seçin birkaç tanesini. İzleyin videolarını, beğendinizi izlemeye devam edin. Matematik için Eyüp boncuk çok iyidir fakat izlemek için biraz bilgi gerektirir. Detaya girmez, hangi sayının nereden geldiğini söylemez.

Sağ olun hocam iyi aksamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı