Merhaba herkese hayırlı akşamlar. Yazamadım birkaç gündür deneme oldum bugün origami 3. kurumsal deneyme TYT. Fende 1 soru işaretledim matematikte 14'tü sanırsam sosyalde 16 Türkçe 28 yanlış hatırlamıyorsam. Şunu gördüm matematikte geçmiş netlerime baktığımda 7 8 bandı fen 1 2 bandı Türkçe 24 25 26 bandı sosyalim ise 345 Türkiye geneli harici (orada 6 net) 10 net üstü. Türkçe ve sosyal için deneme çözmeyi matematikte ilk 12 konu mantık küme fonksiyon çalışıp AYT mata geçmeyi geometri çalışmayı düşünüyorum günde 20 problem çözmeyi düşünüyorum. Fende ise 1 YouTube kanalı ve 1 soru bankası ile ilerleyeceğim. 1 haftada 2 derse odaklanacağım bitirebildiğim kadar. Önce kimya ve biyolojiyi çalışacağım fiziği sonradan çalışacağım kimya ve biyoloji branş denemeleri çözeceğim konuları bir an önce bitirip. Fiziği yarılayınca TYT fen denemelerine başlayacağım zaten haftada 1 deneme oluyorum kuruma kaydolmuştum. Bakalım elimden gelebilecek şekilde böyle planladım. Öneriniz tavsiyeniz varsa seve seve dinlerim. Okuduğunuz için teşekkürler. Herkese iyi çalışmalar.
TYT fen de ilerlemeden AYT ye geçme bence. En azından konuları iyi bil net çok artmasa da. Ayrıca evde türkçe denemelerini süre tutup çöz. Ben günlük düzenli çözerek 25-30 netlerden +35 nete getirmiştim. Onun dışında matematiğe ana odağını verebilirsin, genelde matematikte net artışı oluyor. Benim MSÜ 80-85 net arası gelmişti, umarım sen de böyle yaparsın
TYT fen de ilerlemeden AYT'ye geçme bence. En azından konuları iyi bil net çok artmasa da. Ayrıca evde Türkçe denemelerini süre tutup çöz. Ben günlük düzenli çözerek 25-30 netlerden +35 nete getirmiştim. Onun dışında matematiğe ana odağını verebilirsin, genelde matematikte net artışı oluyor. Benim MSÜ 80-85 net arası gelmişti, umarım sen de böyle yaparsın.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Pazar olduğum deneme sonuçlarım 45 50 dakika önce açıklandı.
Türkçe 22 doğru 6 yanlış 12 boş 20.5 net.
Sosyal 14 doğru 4 yanlış 2 boş 13 net.
Matematik 10 doğru 4 yanlış 9 net.
Fen 1 doğru 19 boş 1 net
Toplam 47 doğru 14 yanlış 59 boş 43.5 net. Origami 3. kurumsal TYT denemesi idi yayın olarak. Türkçe ve fen çalışacağım bir dahaki denemem Özdebir TR geneli 3. deneme olacak. Pazar gireceğim. Onda 50 bandına çıkabilmeyi umut ediyorum. Pazara kadar Türkçe kimya biyoloji ilk 12 konu çalışması yapmayı planlamaktayım. Umuyorum 50 net yapabileceğim. Aslında Türkçe netlerim 25 26 bandı idi bu deneme az işaretledim 35 üstü işaretlerdim 5 6 net bile türkçeden katabilirim aslında fene yoğunlaşıp 3 4 nette fenden katarsam matematiği de 9 10 bandı tutarsam 50 yapabileceğime inanıyorum. Tavsiyeleriniz fikirleriniz yorumlarınız varsa dinlemek isterim. Hazırlanan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
Merhaba arkadaşlar yarın Özdebir'e gireceğim mat çalıştım bu hafta haftaya da mat çalışacağım sonra mat kimya mat biyor bitirip geo fiziği son 2 3 haftaya bırakacağım mantıklı mıdır sizce ?
Özdebir'de 38 net geldi. 3-0 fen, 9-4 matematik, 14-3 sosyal, 19-21 Türkçe. Cidden berbat bir deneme idi özellikle Türkçede çok zorlandım bilmiyorum ya kamplara mı başlasam TYT matematik falan geç mi kaldım fende başlayacağım kamplara da ne yapmam lazım?
Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), her yıl binlerce adayın subay ve astsubay olma hayaliyle başvurduğu prestijli bir kurumdur. 2025 2026 yılı itibariyle, son 4 yıla ait harp okulları ve astsu
www.basarisiralamalari.com
Ayrıyeten YKS de ilk 300k da olmalısın sayısalda yerleşebilmek için. EA da sanırım 300K idi. Ne kadar iyi yaparsan o kadar iyi olur adp puanın içinde.
Şimdi TYT Matematik soruları içinde 2 ders var aslında. 30 soru Matematik ve 10 soru Geometri. Matematik kısmının büyük çoğunluğu problem oluyor. O problemlerin de çoğu kalıp sorular oluyor. Bu nedenle bir problem kitabı şart.
Kalan konular için ise başlangıçta orta seviye bir kaynak almanızı tavsiye ederim. 10 net yaptığınıza göre bir şeyler biliyorsunuz. Başlangıçta sancılı olabilir orta seviye, alışamazsanız seviye düşürürsünüz. Bilgi Sarmal bu konuda iyidir. 3-4-5 de yanına çekilebilir.
Geometri ise neredeyse tamamen kalıp sorulardan oluşuyor diyebiliriz. Bunun için de bir geometri kitabı lazım. Birey B olabilir.