Hedefime nasıl ulaşabilirim?

Bir de bana arkadaşlarım inek diyordu afedersin ama (Açıkçası biraz abartıyordum) sakın arkadaşlarını takma ben takmadım ve takmadığıma çok memnunum.

Beyler ben 2007 OKS'de Türkiye derecesi beklenen bir öğrenciydim, naçizane tavsiye vermek isterim siz değerli kardeşlerime. Öncelikle cok uzun çalışma başarı getirecek diye bir kural yok. Dersaneye gidiyorsanız o gün gördüğünüz konular hakkinda ikişer üçer test çözmelisiniz ve burası önemli yarin göreceğiniz konulara öncesinden 15 dakika bile olsa bakmalısınız.
Neden bakacağız derseniz baktığınız zaman konunun ana fikrini anlamış olur, yarin gördüğünüzde millet daha konuyu anlamaya çalışırken siz hem konuyu tam manasıyla pekiştirip hem de anlamadığınız kısımları öğrenmiş olursunuz.Buraya kadar anlattıklarım günde max. 2-3 saat.

Sınava 1 ay kala seri denemelere girer, evde de kendiniz deneme çözersiniz. Boş zamanlarınızda masal bile olsa bir kitap okumak sizin okuduğunuzu anlama kabiliyetinizi arttırır, sınavda zaman kazanırsınız.
Bu dediğim şekilde Allah'ın izniyle stres yapmazsanız başarısız olma şansınız yok.
Hepinize başarılar dilerim.

Ben LGS'ye girdim öncelikle sakin ol. Sınava girmeden önce git dolaş eğlen, sınava son gün kala çok ders çalışma. Unutma her türlü ders çalışmaktan bıkacaksın ya 1 ay sonra ya 3 ay ama bıkmamalısın. Sakın pes etme.

Çapa hiç düşünmedim ama neden olmasın çok güzelmiş duyduğuma göre. Zaten yaz tatili bittiği gibi PC yi 1 yıl kenara bırakacağım şimdiden yavaş yavaş azaltmaya başladım.
Kafayı yemek istemiyorum açıkçası çünkü görmüştüm geçen senenin fullerini çoğusu kafayı sıyırmış durumda açıkçası çok fazla heyecan yapmıyorum en azından çoğu bursluluk sınavında yapmadım. Bir arada başıma çok kolay bir olay gelmişti 5. veya 4. sınıfta bir bursluluk sınavına girmiştim 1 yanlış veya 1 yanlış 1 boş (tam hatırlamıyorum) yapmama rağmen %10 burs vermişlerdi gülmekten ölmüştüm.
Şu anki sistemde 100 Ortalama ile mezun olursam kaç puan verdiğini biliyormusunuz ?
Kaçınca oldunuz ve kaç yanlış yaptınız?

Son düzenleme:
Fen 1 yanlış (çoğu kişinin yanlış yaptığı o soru)
Dilim 0.11
Kabataş dışında atatürk fen lisesi de vardı ama o da bize baya uzak kalıyordu. Başakşehirdeyim )

O değilde büyüyünce ne olmak istiyorsunuz?
Ben şu anlık inşaat veya bilgisayar mühendisliği. Yazılım da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…