İş sınava gelince biraz şans da gerekiyor. Girdiğin okuldan o okulda sınava girenlerin velilerine kadar sınavdaki gözetmen öğretmenlere kadar fark ettiriyor.Düzenli çalışmak bașarıyı getirir. Neden olmasın?
İş sınava gelince biraz şans da gerekiyor. Girdiğin okuldan o okulda sınava girenlerin velilerine kadar sınavdaki gözetmen öğretmenlere kadar fark ettiriyor.Düzenli çalışmak bașarıyı getirir. Neden olmasın?
Apex de ki durumun nasıl? Mainin ne? Kaç levelsin? Derecelide kaçsın?Atatürk Anadolu
Ben de bir Apex bir Ac Unity eğleniyorum işte[emoji1][emoji1]
Bu cevap bana gelmemiş de ben de yazayım dedim.[emoji6]
Olasılıksız ve aklından bir sayı tut kitaplarını tavsiye ederim.Şuan başka konu açmak istemiyorum da kitap önerebilirmisiniz sınava hazırlanırken okumak için.
KafesŞuan başka konu açmak istemiyorum da kitap önerebilirmisiniz sınava hazırlanırken okumak için.
50 Levelim Gold 4'üm şuan. En çok Caustic oynuyorum. Nickim PerfectDstryr eklersen gireriz ama mikrofonum yok.Apex de ki durumun nasıl? Mainin ne? Kaç levelsin? Derecelide kaçsın?
Ben de bugün yan çar açtım.50 Levelim Gold 4'üm şuan. En çok Caustic oynuyorum. Nickim PerfectDstryr eklersen gireriz ama mikrofonum yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.