Hedeflenen okula nakil tutar mı?

Dramatic

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, depremden dolayı İstanbul'a taşınıp şimdi yeniden Hatay'a döndüm. Nakil alacağım okulun benim senemdeki taban puanı 375, benim o seneki puanım 360 fakat 29 boş kontenjan var (11. sınıf). Okula yerleşebilir miyim yani 29 tane benden yüksek kişi nakil ister mi istemez mi bilemiyorum ya da puan yetmiyorsa direkt ret mi yiyor bilmiyorum. Bilgi sahibi olan aydınlatabilir mi?

Merhaba, depremden dolayı İstanbul'a taşınıp şimdi yeniden Hatay'a döndüm. Nakil alacağım okulun benim senemdeki taban puanı 375, benim o seneki puanım 360 fakat 29 boş kontenjan var (11. sınıf). Okula yerleşebilir miyim yani 29 tane benden yüksek kişi nakil ister mi istemez mi bilemiyorum ya da puan yetmiyorsa direkt ret mi yiyor bilmiyorum. Bilgi sahibi olan aydınlatabilir mi?

Puan yetmeyince ret yiyorsun. Sadece müdürle konuşarak başvurabilirsin diye biliyorum öyle girenler vardi.

Sistem üzerinden başvurursan kesin ret yersin ama müdürle konuş derim belki öyle girebilirsiniz.

Kağıt ile de nakil başvurusu yapılıyor onunla alabilir genelde 1 2 puanla kaçıranlara yapılıyor ama belki size özel yapar.
Bilmiyorum hocam milli eğitim müdürü, sendika müdürü, okul müdürü herkes ile iletişime geçtik sistem üzerinden diyorlar illa fakat sormak lazım tabii teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı