E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 10 Mart 2022 #41 LEGEND.35 dedi: Yarın ininal Kart alabilirsiniz sıkıntı olmaz bir sorun olursa DC üzerinden ilgilenirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Migros'tan İninal çıkartılıyor mu? Çıkartma ücreti ne kadar ayrıca?
LEGEND.35 dedi: Yarın ininal Kart alabilirsiniz sıkıntı olmaz bir sorun olursa DC üzerinden ilgilenirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Migros'tan İninal çıkartılıyor mu? Çıkartma ücreti ne kadar ayrıca?
ekocyka Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 346 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #42 EZİC AJANI dedi: Hocam Migros'tan İninal çıkartılıyor mu? Çıkartma ücreti ne kadar ayrıca? Genişletmek için tıkla... İninal uygulamasından sanal kart çıkarılıyor diye biliyorum.
EZİC AJANI dedi: Hocam Migros'tan İninal çıkartılıyor mu? Çıkartma ücreti ne kadar ayrıca? Genişletmek için tıkla... İninal uygulamasından sanal kart çıkarılıyor diye biliyorum.
iefeyasar Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #43 EZİC AJANI dedi: Hocam Migros'tan İninal çıkartılıyor mu? Çıkartma ücreti ne kadar ayrıca? Genişletmek için tıkla... 5 tl diye biliyorum en son öyleydi',tebrikler.Ben alsam da isime yaramaz diye katılmamıştım. ekocyka dedi: İninal uygulamasından sanal kart çıkarılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet ancak migrosdan falan para yükletebilir.Ve xbox game pass aktiflestirme için hesabin içinde biraz para olması lazım diye biliyorum.
EZİC AJANI dedi: Hocam Migros'tan İninal çıkartılıyor mu? Çıkartma ücreti ne kadar ayrıca? Genişletmek için tıkla... 5 tl diye biliyorum en son öyleydi',tebrikler.Ben alsam da isime yaramaz diye katılmamıştım. ekocyka dedi: İninal uygulamasından sanal kart çıkarılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet ancak migrosdan falan para yükletebilir.Ve xbox game pass aktiflestirme için hesabin içinde biraz para olması lazım diye biliyorum.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 10 Mart 2022 #44 iefeyasar dedi: Evet ancak Migros'dan falan para yükletebilir. Ve Xbox Game Pass aktiflestirme için hesabin içinde biraz para olması lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hadi ya, kartın içinde para olmasa olur mu?
iefeyasar dedi: Evet ancak Migros'dan falan para yükletebilir. Ve Xbox Game Pass aktiflestirme için hesabin içinde biraz para olması lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hadi ya, kartın içinde para olmasa olur mu?
iefeyasar Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #45 EZİC AJANI dedi: Hadi ya, kartın içinde para olmasa olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir araştırın.Ben yanılmış da olabilirim ancak öyle hatırlıyorum.
EZİC AJANI dedi: Hadi ya, kartın içinde para olmasa olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir araştırın.Ben yanılmış da olabilirim ancak öyle hatırlıyorum.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.890 Çözümler 2 Yer İzmir 10 Mart 2022 #46 EZİC AJANI dedi: Hadi ya, kartın içinde para olmasa olur mu? Genişletmek için tıkla... Kartın içinde para oluyor zaten sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
EZİC AJANI dedi: Hadi ya, kartın içinde para olmasa olur mu? Genişletmek için tıkla... Kartın içinde para oluyor zaten sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 10 Mart 2022 #47 LEGEND.35 dedi: Kartın içinde para oluyor zaten sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... İlk çıkarınca para oluyor mu içinde? Ayrıca İninal kullanışlı bir kart mı? Mesela çekim parası yatırma parası vs. alıyor mu?
LEGEND.35 dedi: Kartın içinde para oluyor zaten sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... İlk çıkarınca para oluyor mu içinde? Ayrıca İninal kullanışlı bir kart mı? Mesela çekim parası yatırma parası vs. alıyor mu?
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.949 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2022 #48 Katılıyorum.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.890 Çözümler 2 Yer İzmir 10 Mart 2022 #49 EZİC AJANI dedi: İlk çıkarınca para oluyor mu içinde? Ayrıca ininal kullanışlı bir kart mı? Mesela çekim parası yatırma parası vs. alıyor mu? Genişletmek için tıkla... İninalı pek önermiyorum aslında Papara daha iyi fakat ininalı hemen Migros'tan alabilirsiniz Papara için beklemeniz gerek siparişle geliyor çünkü bayağı komisyon kesiyor ininal ama Game Pass'i almanız için iş görür.
EZİC AJANI dedi: İlk çıkarınca para oluyor mu içinde? Ayrıca ininal kullanışlı bir kart mı? Mesela çekim parası yatırma parası vs. alıyor mu? Genişletmek için tıkla... İninalı pek önermiyorum aslında Papara daha iyi fakat ininalı hemen Migros'tan alabilirsiniz Papara için beklemeniz gerek siparişle geliyor çünkü bayağı komisyon kesiyor ininal ama Game Pass'i almanız için iş görür.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.352 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2022 #50 Daha az önce Game Pass aldım. Katılırsam haksızlık olur.