[Hediye Edildi] A10-7870K Mini-ITX PC

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yo yo, ben kimsenin hevesini kursağında bırakmak istemem Yalnızca "Ücreti karşılığı" satın almayı kabul ettim. Gerçekten ihtiyacı olan insanların, Sosyal'e gerçekten yardımı dokunmuş insanların alması tercihimdir. Yoksa 14,8K mesajla gelip kimsenin hediyesine göz koyma niyetim yok

Benim çok şükür ihtiyacım yok kendimi idare edecek kadar i5-7300 HQ ve GTX 1050 MSİ laptopum var. Arkadaşlar birçoğumuzun çok güzel sistemleri vardır. Bence bu makinanın gerçekten ihtiyacı olan, bilgisayarı olmayan bir arkadaşımıza hediye edilmesini istiyorum. İnşallah hayırlısı olur. Karar Recep Abimizin.

Sana başka bir hediye vereceğim ilerleyen zamanlarda. Şimdilik bunu hediye ettik diyelim.
Bize en büyük hediye başımızda olmanız abi zaten Siz olmasanız çoğu kişi burayı terk eder zaten.
İbrahim için hayırlı olsun o zaman, Power tuşuna bastıkça Recep Baltaş'ı hatırlasın.

Ve lütfen kasayı temizlemesin - silmesin, o kasada Technopat ekibinin parmak izleri var. O kasa değerlenir

@SideWinder , güle güle kullanın şimdiden. Cumartesi teslim edeceğim umarım. İyi akşamlar herkese.

@Recep Baltaş Konuma ulaşmam 45 dakika civarı sürer, o zamana kadar ayrılırsınız diye umuyorum ? Oralarda olacaksanız kahve ısmarlamak isterim.

Mekana girince içeride solda oturuyorum.

//PC Teslim edildi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…