Steam Hediye gönderilemiyor

Lopy

Centipat
Katılım
30 Haziran 2022
Mesajlar
419
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steam'den kendi ana hesabıma cüzdan ile oyun alacaktım ama hata verdi ve Steam desteğe yazdım. "Bu hesapta Steam hesaplarının ticari amaçla kullanılması durumuyla eşleşen hediye gönderme aktivitesi saptadık." Bu cevap geldi, şimdi cüzdan ile ana hesabıma nasıl oyun atacağım ya da desteğe yazsam bunu kaldırabilirler mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam destek bir garip. "Steam destek bu kısıtlamayı kaldıramaz" diye uyarılar mevcut fakat kaldırabiliyorlar. Denemekten zarar gelmez fakat çoğu kişiye göre kalkmamış sanırım.
 
Steam'den kendi ana hesabıma cüzdan ile oyun alacaktım ama hata verdi ve Steam desteğe yazdım. "bu hesapta Steam hesaplarının ticari amaçla kullanılması durumuyla eşleşen hediye gönderme aktivitesi saptadık." bu cevap geldi, şimdi cüzdan ile ana hesabıma nasıl oyun atacağım ya da desteğe yazsam bunu kaldırabilirler mi?

Kendinin toplam harcadığın bakiyeden daha fazla veya yakın hediye atmaya çalışırsan Steam senin bunu yapmadığını düşünüp engelliyor olabilir. Desteğe yaz sen en kötü. (dikkatimi çekmedi kısıtlama ise kaldırılamayacağını düşünüyorum hocam.)
 
Ticari amaç derken nasıl yani sadece CS'den düşürdüğüm kasaları satıp kendi ana hesabıma oyun alıyorum bu ticari amacamı giriyor.

Steam'de yan hesapta yasak yani normalde bu yaptığınız ticari amaca girmiyor ama yan hesabınıza oyun atmak ayrı bir suç olduğu için her türlü patlıyorsunuz hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı