Zuux Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 350 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Bin kez denedim bugün arkadaşımın doğum günü Steam desteğe yazdım cevap vermiyor bayağı bir zaman geçti. Arkadaşım Steam'de 0 seviye ve bugün arkadaş ekledim geri ona nasıl gönderebilirim? sürekli hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
Bin kez denedim bugün arkadaşımın doğum günü Steam desteğe yazdım cevap vermiyor bayağı bir zaman geçti. Arkadaşım Steam'de 0 seviye ve bugün arkadaş ekledim geri ona nasıl gönderebilirim? sürekli hata veriyor.
Muammer24 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 PRO 4350G, GTX 1060 3 GB, 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 steam bu aralar sorunlu indirimden dolayı ben de çok fazla hata alıyorum Artı 0 Eksi
KS KS Zuux Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 350 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 Muammer24 dedi: Steam bu aralar sorunlu indirimden dolayı ben de çok fazla hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Beklenmedik bir hata oluştu diyor. Artı 0 Eksi
Muammer24 dedi: Steam bu aralar sorunlu indirimden dolayı ben de çok fazla hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Beklenmedik bir hata oluştu diyor.