Hediye HD 4870 X2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilgisayarda Ati x1550 ekran kartı var insaflı olalım :D Okul kapanınca yenileyeceğim sistemi o zaman başka arkadaşa hediye ederim. En azından o zamana kadar oyun oynarım.

Eğer Low Profile ise benim HTPC'ye takarım ama öyle bir bilgi göremedim. Zaten bana fazla.

Hazır konusu açılmışken bir ricada bulunayım, Low Profile PCI Expres aktif-pasif soğutmalı modeli önemsiz eski bir ekran kartına ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Eğer Low Profile ise benim HTPC'ye takarım ama öyle bir bilgi göremedim.

Hazır konusu açılmışken bir ricada bulunayım, Low Profile PCI Expres aktif-pasif soğutmalı modeli önemsiz eski bir ekran kartına ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Sistemi yenilersem yaz tatilinde Atı x1550 gönderebilirim.

- - - Güncellendi - - -

Kim kazandı ?

Arkadaş millet ömründe 9500GT den başka kart görmemiş, herkes ekran kartı alana kadar kullanayım diyor :)

Recep abi bana gönderebilirsin ben R9 290 alana kadar kullanırım, hem benim babam UPS kargoda çalışıyor kargo daha kolay olur, R9 290 aldıktan sonra ben tekrar buradan hediye ederim başka bir arkadaşa. :D

Bilgisayarda Ati x1550 ekran kartı var insaflı olalım :D Okul kapanınca yenileyeceğim sistemi o zaman başka arkadaşa hediye ederim. En azından o zamana kadar oyun oynarım.

Arkadaş millet ömründe 9500GT den başka kart görmemiş, herkes ekran kartı alana kadar kullanayım diyor :)

Ben de GT9600 var ezer geçerim haha :)
Sıkıntı yok canım başka arkadaş kazansın, HD 4600 yetiyor bana. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı