[Hediye] i7 970 Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum. Elimde patates bir sistem var ve bilgisayar alacak maddi durumumuz yok. Gerçekten ihtiyacım olduğu için.

Hocam akıl vermek gibi olmasında parça parça satsanız çok daha mantıklı olabilir. Bana da bugün x5460 işlemci hediye edildi. [emoji846] Ram ya da HDD için katılabilirim. Kuracağım sistem için güzel bileşenler.

Hocam akıl vermek gibi olmasında parça parça satsanız çok daha mantıklı olabilir. Bana da bugün x5460 işlemci hediye edildi. [emoji846] Ram ya da HDD için katılabilirim. Kuracağım sistem için güzel bileşenler.
Tebrikler. Biraz da bizler kazansak nasıl olur?

Playstationdan, bilgisayara geçmek isteyen ama bir türlü parasını çıkartamayan öğrenci arkadaşıma hediye için katılıyorum.

Kazanan arkadaş belirli parçaları alıp diğerlerini istemezse onları ayrı çekiliş yapabilirim, maksat gerçekten ihtiyacı olanlara gitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı