Hediye kolyeye not olarak ne yazılır?

llMichaell2

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ateş ve su kolye aldım. Ateş olanı ben takacağım su olanı bir kıza hediye edeceğim de, kutunun içine not yazıp vermek istiyorum. Yazılabilecek güzel bir not önerir misiniz?

2F631F17-1442-44EA-BCF4-8732E3C6584D.jpeg

Sadece arkadaşınız ise kutudaki not yeterli diye düşünüyorum, sevgiliniz ise basit şeyler yazın derim, akıllı biri ise notun değil hediyenin verdiği mutluluğu görür ve sizi sevmeye devam eder.

Arkadaşlar ateş ve su kolye aldım. Ateş olanı ben takacağım su olanı bir kıza hediye edeceğim de, kutunun içine not yazıp vermek istiyorum. Yazılabilecek güzel bir not önerir misiniz?

Eki Görüntüle 1598966
Onu bunu bırak mükemmmmmel hediye. Bana birisi bunu hediye etse daha "benimle evl....." demeden "EVET!" derim. İşte gerçek hediye. Paranın önemli olmadığı, saf, doğal, anlamlı efsane bir hediye. O kızın yerinde ben olmak isterdim.

Valla mantıklı pek olur mu bilemem ama şöyle önerimi bırakayım; "Unutma ki dünya fani veren Allah alır canı ben nasıl unuturum seni can bedenden çıkmayınca."

Hocam %100 eminim nota değil hediyeye bakacaktır. Ama not yazmak içimden geliyor ona hem unutamayacağı bir hediye hem unutamayacağı bir not vermek istiyorum.
Ya hocam şimdi yazardım bir şeyler de hediye öyle çok aşk içeren bir şey değil, yaşı kaç nelerden hoşlanır nasıl bir kişilik ona göre yazmak doğru olur, ancak sevgiliniz ise genel olarak, ben sana ateş sen bana su bu aşk çok görünmez bir ufuktu.

Onu bunu bırak mükemmmmmel hediye. Bana birisi bunu hediye etse daha "benimle evl..." demeden "evet!" derim. İşte gerçek hediye.

Bende ilk bakışta böyle bir hediyeye aşık oldum, madem bana hediye edilmiyor ben hediye ederim dedim.

Linkini bırakabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı