Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam haklisiniz fakat soylede bir sey var ki bu devirde hicbir sey ucuz degil. En basitinden markete gittiginizde 2 parca urun aliyorsunuz ve 100 TL oduyorsunuz en az. Birde burada dediginiz gibi asil onemli olan kadinin PS yi geri almasi degil sanki kendi parasiyla almis gibi ustune kollari da istemesi. Sonucta PS onlarin elindeyken tamir masrafi onlara yuksek geldiginden veya gereksiz gorduklerinden yaptirmayip baskasina vermisler. Daha sonra parasini vermeden geri almislar buna da bir sey demiyorum ama bir de ustune piskin piskin cocugun kendi parasiyla aldigi kolu da istemezsin, azicik gorgulu olacaksin yani bu kadari da normal degil.

Kesinlikle çok yanlış ve insanlıktan nasip almamış birinin yapacağı bir durum. Gidin parasını isteyin vermez ise bağırıp çağırın binayı ona cehennem edin elbet ısrarlardan sonra kurtulmak maksadıyla parayı verecektir. 300'e yaptırdıysan 600 iste. İste ki bir daha böyle bir şerefsizlik yapmasınlar.

Böyle yaparsa onlardan ne farkı olacak ki ? Zaten arkadaşın tavırlarına bakılırsa onlardan pek bir farkı yok gibi.

Git meyve bıçağını al ve o PlayStation'unu alanların meyvelerini kes.
Arkadaşlar kusura bakmayın biraz fazla mizahşörüm.

Olayı buraya bize anlatacağına kadına çocuğa anlatsana PS4'ü bozuk aldım yaptırdım bir ton para harcadım kol aldım de. Orada tavrını koysaydın bağırtıyla en kötü o sorun iyi kötü çözülürdü. Daha derdini anlatamazsan bu hayatta seni çok silkelerler. Bu da sana ders olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…