Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kır, parçala, fırlat, boz; döv, ağır sözler falan. Merak ediyorum siz günlük hayatınızda insanlarla ufak zıtlaşmalarda ne yapıyorsunuz? Basit tartışmalar bu kadar büyüyorsa ciddi konuları nasıl hallediyorsunuz bilmiyorum. Yapıcı bir dil kullanmadığınız sürece sadece öfkenizi atarsınız, elinize de hiçbir şey geçmez. Benden söylemesi.

İleride projelere falan katıldığınızda takım çalışmalarında yaşanan ufak şeyleri bu kadar büyütürseniz doğru düzgün bir şey başaramazsınız. Doğruları konuşmak lazım.

Kır, parçala, fırlat, boz; döv, ağır sözler falan. Merak ediyorum siz günlük hayatınızda insanlarla ufak zıtlaşmalarda ne yapıyorsunuz? Basit tartışmalar bu kadar büyüyorsa ciddi konuları nasıl hallediyorsunuz bilmiyorum. Yapıcı bir dil kullanmadığınız sürece sadece öfkenizi atarsınız, elinize de hiçbir şey geçmez. Benden söylemesi.
İki Yüzlü insanlara yapıcı dil mi hmm.

Adamin yaptirdigi PS4'u geri alip ustune piskin piskin kollari de isteyen biri mi yapacak bunlari?

Hocam böyle içimdekileri okuyanları seviyorum teşekkür ederim.

+ Olarak ne kadar ceza yiyeceksem yiyim ellerim yoruldu.

Şimdi hocam adam gelmiş benden 5 ay önce alıyor psyi 1 ay sonra vereceğim diyor e hadi vermedi bir sorunu vardır dardadır rahatsız etmeyeyim diyorum 5 ay 5 ay geçti. 5 ay sonra yazıyorum ben kendisi diyor "çocuklar oynayamadı kol yokmuş" üstüne bir de batuya söyle kol getirsin bu akşam. Oldu canım bilgisayarımıda vereyim mi? 5 ay boyunca neredeydin?

İki yüzlü insanlara yapıcı dil mi? Hmm.
Diğer türlü hiçbir şey geçmez ki elinize. Yapıcı olursanız bir şekilde çözme şansınız var.

Adamın yaptırdığı PS4'ü geri alip üstüne pişkin pişkin kolları da isteyen biri mi yapacak bunları?
Dediğim gibi, kullanmayan ve teknolojiyle fazla arası olmayan insanlar anlayamayabiliyor durumu. Annesi vermiş zaten, bir kolun devasa fiyatlara satıldığını bilmiyor olabilir. Oyunların o kadar para edeceğini düşünemiyor olabilir. Çıkın sokakta yetişkin-ileri yaştaki insanlara ortalama oyun fiyatlarını (tahmini) sorun, sonra da gençlere. Bir kıyaslayın ardından. İşi olmayan, kullanmayan, denk gelmemiş insanlara çok yüksek geliyor fiyatlar. Oyunların parayla satıldığını bilmeyen de çoktur.

Bundan dolayı onları suçlamıyorum, işi yoksa bilmemesi doğal. Basit geliyor dışarıdan insanlara. Konu, şu anki olayın bu düşünceyle hareket edilerek, masraf edildiği düşünülmeden yaşanmış olma ihtimali. Hoş, verilen malı istemek yanlış olsa da olayı büyüten parça bu değil sonuçta.

Hocam böyle içimdekileri okuyanları seviyorum teşekkür ederim.

+ Olarak ne kadar ceza yiyeceksem yiyim ellerim yoruldu.

Şimdi hocam adam gelmiş benden 5 ay önce alıyor psyi 1 ay sonra vereceğim diyor e hadi vermedi bir sorunu vardır dardadır rahatsız etmeyeyim diyorum 5 ay 5 ay geçti. 5 ay sonra yazıyorum ben kendisi diyor "çocuklar oynayamadı kol yokmuş" üstüne bir de batuya söyle kol getirsin bu akşam. Oldu canım bilgisayarımıda vereyim mi? 5 ay boyunca neredeydin?

5 Ay geçmiş ve sen paranı almamış mısın? Gerçekten fazla zekisin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı