Kulaklık kalitesi markayla değil kulaklığın spesifikasyonlarıyla ölçülür. Marka konusunda yanlış yönlendirmeyelim insanları. Kaldı ki JBL marka olarak oldukça iyidir.
Kulaklık kalitesi markayla değil kulaklığın spesifikasyonlarıyla ölçülür. Marka konusunda yanlış yönlendirmeyelim insanları. Kaldı ki JBL marka olarak oldukça iyidir.
Birkaç sene T600BT kullandım. İlk kullandığımda ses kalitesi çok kötüydü. Hatalı ürün sandım. Lütfen önermeyelim şu markayı. Onun yerine Anker almak daha mantıklı.
Jbl kulak içi olarak kullanmıştım çok memnundum fakat bunu ilk kez kullanıyorum ve gerçekten çok kötü duruyor ses kalitesi kötü kullanılan malzeme çok kötü kulaklığı açmaya kalkışsam kırılacak gibi
Birkaç sene T600BT kullandım. İlk kullandığımda ses kalitesi çok kötüydü. Hatalı ürün sandım. Lütfen önermeyelim şu markayı. Onun yerine Anker almak daha mantıklı.
Hocam aklıma takıldı da sorayım dedim örnegin siz T600BT.
Kulanmışsınız diyelim ki birisi aradıgında telefonun kendi sesimi çalıyor yoksa farklı bir garip bir sesmi geliyor?
Halen aynı şeyi yapıyorsunuz. Siz böyle giderse daha çok kötü kulaklık kullanırsınız. Frekans aralığına, hassasiyetine, empedansına, incelemelere vs. baktınız mı satın almadan önce? Anker ne alaka diye de söylemeden edemeyeceğim. Ben herhangi bir marka/model önermedim bu arada.