Hediye ürünün garantisi nasıl işler?

hediye ürün diye ve fiyatları artmasından dolayı galiba ama böyle olucağını bilseydim farklı yerde aynı şekilde veriyorlardı ordan alabilirdim yani teşekkür ederim

hediye ürün diye ve fiyatları artmasından dolayı galiba ama böyle olucağını bilseydim farklı yerde aynı şekilde veriyorlardı ordan alabilirdim yani teşekkür ederim
Eğer sorun çıkarsa aynı savunmayı THH başvurduğunuzda belirtin. Sonuçta müşteri çekmek için yapılan kampanyada bozuk ürün satmak (bilerek, bilmeyerek) tüketiciyi dolandırmaya girer.

Eğer sorun çıkarsa aynı savunmayı THH başvurduğunuzda belirtin. Sonuçta müşteri çekmek için yapılan kampanyada bozuk ürün satmak (bilerek, bilmeyerek) tüketiciyi dolandırmaya girer.
Bozuk ürün satmazlar da arkadaş herhalde aylar sonra oluşabilecek hatalardan dolayı sormak istedi. Ayrı olarak alsa da bu hatalarla karşılaşabilirdi. Bunu merak etmesi de çok doğal tabii.

Dediğim gibi garantinin size yardımcı olacağına inanıyorum ben. İtopya da yardımcı olacaktır. Eğer olamıyorlarsa THH'ye başvurursunuz çok da zahmetli değil.

Hayırlı olsun ürünleriniz güle güle kullanın.

Yani hocam babam olsa güvenmem ben bu işlerde. Ayrıca hediye ürünlerin çoğu iadeden dönen ürünler olduğuna %100 eminim. Ama kasıtlı olarak arızalı ürün satacakları bana da pek olası gelmiyor.

evet arıza sonradan ortaya çıktı oda temassızlık gibi bişey
2020 yılında almışsınız yeni gördüm. Yeni sipariş sanıyorum baştan beri.

Gönderin İtopya'ya versinler servise ilgilensinler. Değişim kararı çıktığı halde değiştiremezlerse THH yolları gözükür. Tabii o sırada yeni mouse bakmaya başlayın derim. Süreç biraz uzun sürer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…