HeiDoc Windows 7 2018 ISO'su güvenilir mi?

Makaleler
2
HeiDoc'tan Windows 7 indirirken Ağustos 2018 sürümü indirildiği için onu indirdim lakin benim bildiğim Windows 7 orijinal ISO'su 3 GB civarı olması lazım. Ama bu ISO 5.5GB, neredeyse 2 katı.

Yani ISO güvenilir mi, güvenilirse içeriği nedir? (Diğer forumlardaki ISO'ları indirmeyi tercih etmiyorum, SHA değerleri değiştirilebiliyor diye biliyorum. Ondan dolayı Microsoft sunucuları hariç hiçbirini indirmeyi tercih etmiyorum.)

Evdeki laptop'a kurduk, sonra Türkçe'ye çevirince mi oldu bilmiyorum ama sık sık mavi ekran vermeye başlamıştı. Şu an 8.1 var.
Ama oradan güncellemesiz olanı zamanında indirmiştim, onda sıkıntı yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
2018 olanı indirmeyin hocam. Diğer Google'daki sitelerden oynanmamış standart Ultimate ISO bulun sonra son sürüm güncelleyin.

Technopat'ta yeni eklenen W7 ISO'yu bilgisayara yüklemiştim. KMSpico yapamadım. O yüzden önermiyorum onu.

2018 surumu hocam. Isterseniz Ocak 2020 guncellemelerinin eklendigi ISO dosyasi yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2018 olanı indirmeyin hocam. Diğer Google'daki sitelerden oynanmamış standart Ultimate ISO bulun sonra son sürüm güncelleyin.

Technopat'ta yeni eklenen W7 ISO'yu bilgisayara yüklemiştim. KMSpico yapamadım. O yüzden önermiyorum onu.
KMSpico Windowsunu mahveder ve korsan bir program.Korsan önermiyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı