Yüksek iddialar ile tanıtılıp alt segment işlemci yapıyorlar. Ama Snapdragon öyle değil, MediaTek'in ürettiği işlemcilerden çok daha iyi işlemcileri var.MediaTek işlemcilere aslında bende sıcak bakmıyorum 1 yıl kullanım sonunda sapıtıyorlar birden.
Yüksek iddialar ile tanıtılıp alt segment işlemci yapıyorlar. Ama Snapdragon öyle değil, MediaTek'in ürettiği işlemcilerden çok daha iyi işlemcileri var.MediaTek işlemcilere aslında bende sıcak bakmıyorum 1 yıl kullanım sonunda sapıtıyorlar birden.
Yüksek iddialar ile tanıtılıp alt segment işlemci yapıyorlar. Ama Snapdragon öyle değil, MediaTek'in ürettiği işlemcilerden çok daha iyi işlemcileri var.
Evet hocam anlamayan insan da "aa 90hz ne akıcıdır bu şimdi" diyerek alıyor ama oyunlarda max 30-40 FPS alıyor.Her ucuz telefonda Helio işlemci görmekten midem bulanıyor
Evet hocam anlamayan insan da "AA 90Hz ne akıcıdır bu şimdi" diyerek alıyor ama oyunlarda Max 30-40 FPS alıyor.
MediaTek işlemcilere aslında bende sıcak bakmıyorum 1 yıl kullanım sonunda sapıtıyorlar birden.
Her ucuz telefonda Helio işlemci görmekten midem bulanıyor özellikle GM serisinin vazgeçilmezi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.