Çözüldü Hell Let Loose açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Barış Gürel

Decapat
Daha fazla  
Dün Hell Let Loose oyununu Epic'ten ücretsiz aldım. Bugün oynamaya çalıştım ama "LowLevelFatalError [file:unknown] [line: 198] Unreal Engine is exiting due to D3D device being Lost. (error: 0x0 - 's_ok')" hatası verdi. Daha önce de Bus SIM oyunu yüklemiştim gene Epic'ten ücretsiz o da açılmamıştı. Yardımcı olabilirseniz mükemmel olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartı sürücüsünü ve Windows'u güncelledim. Oyun dosyalarını da doğruladım yüksek performans modunuda aldım DirectX 11 ile çalıştırmak için Epic'ten -DX11 kodunu kullandım ama gene aynı hata var donanımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı marka laptopa sahip oda arkadaşımda aynı hatayı alıyoruz...

Ekran arayüz ölçeğini 100 yap bende de olmustu ilk aldığımda.
Sorunu çözdüm, diğer hiçbir yöntem işime yaramadı. Ayarlardan "ölçek" kısmı %100 olmalı, oyun açıldıktan sonra internetle alakalı bir hata verdi onu da güvenli interneti kapatarak, ya da mobil veriyle oyuna bağlanıp sonrasında tekrar kendi internete geçmek sorunu çözdü.

Sorunu çözdüm, diğer hiçbir yöntem işime yaramadı. Ayarlardan "ölçek" kısmı %100 olmalı, oyun açıldıktan sonra internetle alakalı bir hata verdi onu da güvenli interneti kapatarak, ya da mobil veriyle oyuna bağlanıp sonrasında tekrar kendi internete geçmek sorunu çözdü.

Zaten çözümde ölçek meselesini belirtmiştim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı