Hell Let Loose adlı oyuna kısayoldan girince network hatası veriyor dosya konumundan girdiğimde ise giriş animasyonunda kalıyor internetteki her şeyi denedim DirectX güncelleştirilmesi, ekran kartı güncelleştirilmesi vb. fakat hala aynı hata var yardımcı olursanız sevinirim.
İlk önce MalwareBytes ile sistem taraması yapın hocam, tarama bitince STEAM üzerinden oyun dosyalarını doğrulayın, doğrulama bitince alttaki komutları CMD yönetici olarak çalıştırın yazın, işlemler bitince PC RESET atın.
Antivirüs ve güvenlik duvarını devre dışı bırak, oyun dosyalarını doğrula, yönetici olarak çalıştırmayı dene, ağ bağlantını kontrol et ve Windows güncellemelerini kontrol et. Hala çözülmezse oyunu yeniden yüklemeyi deneyebilirsin dostum.
Hell Let Loose adlı oyuna kısayoldan girince network hatası veriyor dosya konumundan girdiğimde ise giriş animasyonunda kalıyor internetteki her şeyi denedim DirectX güncelleştirilmesi, ekran kartı güncelleştirilmesi vb. fakat hala aynı hata var yardımcı olursanız sevinirim.