Hell Let Loose isimli oyun ilgimi çekti fakat Steam'de 23.99$ gibi bir fiyatı vardı, bende key olarak almak istedim fakat en ucuz Kinguin'den 756 liraya bulabildim. Daha ucuza bulabileceğim bir yer var mıdır?
Hell Let Loose isimli oyun ilgimi çekti fakat Steam'de 23.99$ gibi bir fiyatı vardı, bende key olarak almak istedim fakat en ucuz Kinguin'den 756 liraya bulabildim. Daha ucuza bulabileceğim bir yer var mıdır?
@babuj bir kafa karışıklığı olmaması için ekleyeyim: Abonelik süresince ücretsiz, aboneliğiniz bittikten sonra erişemiyorsunuz.
Oyunu da tavsiye ederim bu arada WW2, Mil Sim türünde. 1-2 kurşunda düşmanın öldüğü, friendly Fire'ın olduğu, topçu olarak da oynayabilidiğin, kontenjandan yer kalırsa tankçı veya keskin nişancı ve keskin nişancı yoldaşı olup farklı türlerde de oynayabildiğin güzel bir oyun.
Teması gereği silahlarda dürbünün olması bazen can sıkıyor ama bu da ne kadar kızılabilir bir şey bilmiyorum neticede bir hata/bug değil.
Merhaba kankacım öncelikle bu oyun devre sistem kartına (GPU . CPU) aşırı yükleme yapan (overlocking) bir oyundur bu yüzden devre kartın yanabilir . devre kartının içinden macun akması kötü bir durumdur . Biz buna thermalringing diyoruz . bu sistemini aşırı yoracağı gibi senin pc ninde sonu olacaktır . bunu önlemenin yolu iyi ekipman tercihinden geçer . iyi ekipman dememin sebebi (ucc ofc occ ufc nfs ) gibi sorunların çıkmaması bunlara neden olmaması sana iyi bir ekipman önerecek olsam bunu önerirdim
Merhaba kankacım öncelikle bu oyun devre sistem kartına (GPU . CPU) aşırı yükleme yapan (overlocking) bir oyundur bu yüzden devre kartın yanabilir . devre kartının içinden macun akması kötü bir durumdur . Biz buna thermalringing diyoruz . bu sistemini aşırı yoracağı gibi senin pc ninde sonu olacaktır . bunu önlemenin yolu iyi ekipman tercihinden geçer . iyi ekipman dememin sebebi (ucc ofc occ ufc nfs ) gibi sorunların çıkmaması bunlara neden olmaması sana iyi bir ekipman önerecek olsam bunu önerirdim
canım arkadaşım açıklamasını yapmışım thermalflotting yapar pc sen banamı öğretiyorsun denyo
bu mousepadi kullanırsa sorun yaşamaz arkadaşım ben iyi niyetimden yazdım oraya