Gamepass'de bedava oyun.Hell Let Loose isimli oyun ilgimi çekti fakat Steam'de 23.99$ gibi bir fiyatı vardı, bende key olarak almak istedim fakat en ucuz Kinguin'den 756 liraya bulabildim. Daha ucuza bulabileceğim bir yer var mıdır?
Game Pass'te bedava oyun.
Konuyla sizin mouse ile mouse pad satısınız ne alaka? Ve bu ne saçma yorum?Merhaba kankacım öncelikle bu oyun devre sistem kartına (GPU . CPU) aşırı yükleme yapan (overlocking) bir oyundur bu yüzden devre kartın yanabilir . devre kartının içinden macun akması kötü bir durumdur . Biz buna thermalringing diyoruz . bu sistemini aşırı yoracağı gibi senin pc ninde sonu olacaktır . bunu önlemenin yolu iyi ekipman tercihinden geçer . iyi ekipman dememin sebebi (ucc ofc occ ufc nfs ) gibi sorunların çıkmaması bunlara neden olmaması sana iyi bir ekipman önerecek olsam bunu önerirdim
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana <3
Sabah sabah hiç güleceğim yoktu kardeşim. Neyse mouse alayım da oyun performansım artsın, termal macunum akıp da bilgisayarımı yakmasın.Merhaba kankacım öncelikle bu oyun devre sistem kartına (GPU . CPU) aşırı yükleme yapan (overlocking) bir oyundur bu yüzden devre kartın yanabilir . devre kartının içinden macun akması kötü bir durumdur . Biz buna thermalringing diyoruz . bu sistemini aşırı yoracağı gibi senin pc ninde sonu olacaktır . bunu önlemenin yolu iyi ekipman tercihinden geçer . iyi ekipman dememin sebebi (ucc ofc occ ufc nfs ) gibi sorunların çıkmaması bunlara neden olmaması sana iyi bir ekipman önerecek olsam bunu önerirdim
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana <3
İlan bildirildi.canım arkadaşım açıklamasını yapmışım thermalflotting yapar pc sen banamı öğretiyorsun denyo
bu mousepadi kullanırsa sorun yaşamaz arkadaşım ben iyi niyetimden yazdım oraya
Güvenilir midir hocam? Steam key mi?Greenmangaming'de 490 lira.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.