Hell let Loose'da adamları nasıl görebilirim?

443652

Hectopat
Grafik ayarı falan mı yapmam gerekiyor? İnsanlar saçma sapan ateş mi ediyorlar? Yoksa gerçekten vuruyorlar mı? Bir türlü anlamadım.

Düşman olabilecek yerleri bastırmak için rastgele ateş edebilirsin. Onun dışında 30-40 metre uzaktan isabetli atış yapmak neredeyse imkansız.
Silahları özelleştirme de yok anladığım kadarıyla, Sniper da sadece 2 kişi olabiliyorsa anlaşılan rastgele sıkıyorlar.

Silahları özelleştirme de yok anladığım kadarıyla, Sniper da sadece 2 kişi olabiliyorsa anlaşılan rastgele sıkıyorlar.
Eğer açık alansa evet, rastgele sıkıyorlar. Oyunda supress mekaniği olduğu için yakınından mermi geçen birinin ekranı blurlanıyor ve kaçmak zorunda kalıyor. Rastgele sıkmanın mantığı da bu.

Öyle oyunları genelde BF1, BF4, BF5 gibi oyunları allahsızca oynayan elemanlar oynuyor. Gayet de görüyorlar seni ne kadar uzak olursan ol silahın menzili yettiği sürece seni tabancayla bile çok uzaktan indirirler.

Öyle oyunları genelde BF1, BF4, BF5 gibi oyunları allahsızca oynayan elemanlar oynuyor. Gayet de görüyorlar seni ne kadar uzak olursan ol silahın menzili yettiği sürece seni tabancayla bile çok uzaktan indirirler.
Grafik olarak mı hata yapıyorum diye düşünüyorum da. High ayarlarda oynuyorum yine de uzağı çok işlemiyor oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…