Silahları özelleştirme de yok anladığım kadarıyla, Sniper da sadece 2 kişi olabiliyorsa anlaşılan rastgele sıkıyorlar.Düşman olabilecek yerleri bastırmak için rastgele ateş edebilirsin. Onun dışında 30-40 metre uzaktan isabetli atış yapmak neredeyse imkansız.
Eğer açık alansa evet, rastgele sıkıyorlar. Oyunda supress mekaniği olduğu için yakınından mermi geçen birinin ekranı blurlanıyor ve kaçmak zorunda kalıyor. Rastgele sıkmanın mantığı da bu.Silahları özelleştirme de yok anladığım kadarıyla, Sniper da sadece 2 kişi olabiliyorsa anlaşılan rastgele sıkıyorlar.
Grafik olarak mı hata yapıyorum diye düşünüyorum da. High ayarlarda oynuyorum yine de uzağı çok işlemiyor oyun.Öyle oyunları genelde BF1, BF4, BF5 gibi oyunları allahsızca oynayan elemanlar oynuyor. Gayet de görüyorlar seni ne kadar uzak olursan ol silahın menzili yettiği sürece seni tabancayla bile çok uzaktan indirirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.