Hellblade II'nin minimum sistem gereksinimleri açıklandı

A Plague Tale serisiyle oldukça benzer ilerliyor gibiler. İyi atmosfer iyi grafikler hikaye sunumuna odaklanan AA yapımlar. A Plague Tale Requiem oynanış anlamında büyük mesafe kat edebilecekken etmesi gerekirken bunu yapamadı biraz geliştirdi sadece. Hellblade 2'de de aynı durum gerçekleşecek gibi gözüküyor. Hele ki Hellblade maddi açıdan Microsoft'tan da destek almaya başladı. Her şeyi grafiğe karakter modellemesine basmak yerine oynanışa da ciddi bir geliştirme yapsalardı keşke. Çok daha fazla kitle elde ederdi bu şekilde ilk oyunun üstüne pek bir kitle kazanamayacaklar bence. Teknoloji demosu gibi bir şey olacağını düşünüyorum. Umarım beni yanıltır.

Konsol optimizasyonunun pek iyi olmadığını görmüştüm söylentilerde. Bunların ben 1080p Low'da 30 FPS olduğunu düşünüyorum ki gördüğüm grafiklere göre gayet normal iyi sayılabilecek bir optimizasyon hele ki günümüz büyük oyunlarına göre.
 
Her şeyi grafiğe karakter modellemesine basmak yerine oynanışa da ciddi bir geliştirme yapsalardı keşke. .
Oynanış olarak dövüş mekaniğinin üzerine eğilmişler. Animasyon yerine motion capture teknolojisi kullanılmış. Bu da daha gerçekçi ve sert bir mekanik ortaya koymuş. Onun dışında bulmaca tarzı görevler devam ediyormuş. Kısaca ilk oyuna yakın tutmaya çalışıp onun eksiklerini düzeltip üzerine daha sinematik bir deneyim kurmaya çalışmışlar. Bence bu oyun için de yeterli olan budur.

Bu söylediklerimi inceleme sayfalarından okuyabilirsiniz. Birkaç tane inceleme sitesi oyunu deneyimleme şansı bulmuş.
 
Konsol optimizasyonunun pek iyi olmadığını görmüştüm söylentilerde. Bunların ben 1080p Low'da 30 FPS olduğunu düşünüyorum ki gördüğüm grafiklere göre gayet normal iyi sayılabilecek bir optimizasyon hele ki günümüz büyük oyunlarına göre.

Konsollar güçsüz abicim optimizasyon da bir yere kadar. Sony aç gibi en olmayacak dönemde 2019'un teknolojisiyle cihaz yaptırttı kendisine hem de pandeminin göbeğinde, o sırada da eve kapanan ve yapacak bir işi olmayan tüm tech şirketleri abandıkça abandılar gelişime.

Sonuç 2021 itibarı ise gözyüzüne çıkan grafiksel, yapay zeka destekli yeni bir çağ ve bunları predict edemeyen koca koca şirketler. Bizim bu devirde şunları oyun diye oynamamız lazım ama nerede. Konsollar tüm piyasayı geri çekiyor, üreticilerin de canına minnet 2 senede 1 %15 uplift koyup kasmıyor kendini.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Dayatma falan yok, Steam'de eksik yazmış Xbox. Xbox sayfasında Windows 10'da var. Bu tür nefret dolu yazı yazmadan önce biraz araştırmanızı öneririm.


Eki Görüntüle 2184097
@Emir M. @Erdium @FakirSincap Steam üzerinde de güncellemiş Xbox. Hata olduğu çok belliydi.

1714667754648.png
 
Optimizasyonun çöp olduğu zaten 1070, 5700, A580 istemesinden belli oldu. Para verip bu Senua denen gudubet kuzeylinin hayallerini izleyecek halimiz yok. Netten çeker belki 15 dakika benchmark yaparız.
Unreal Engine 5 ile yapılan bir oyun, grafik açısından da gayet kaliteli olacak. Minimum sistem gereksinimleri gayet normal. Patates bilgisayarlarda açmasını mı bekliyorsunuz? Oyunlarla ilgili her bir şeye olumsuz bir şeyler yazıp duruyorsunuz. Tutturmuşsunuz bir "çöp" lafını. Amacınız ne acaba?

Çöp yürüme simülasyonu için W11 çöpünü yükleyecek halimiz yok. MS böyle dayatmalara bayılır zaten hiçbir oyunda böyle 11 zorunluluğu yok. Bildiğin millet 11 yüklesin diye bunu getirmiş. Umarım oyun patlar Steam'de olumsuz da kalır!

Sadece nefret kusuyorsunuz gerçekten. Kötü enerji akıyor yorumunuzdan.

"Umarım oyun patlar Steam'de olumsuz da kalır!" Şu nasıl bir zihniyet? Niye daha düzgün bir şekilde fikrinizi dile getirmiyorsunuz? Burada herkes oyun hakkında konuşuyor, gelmişsiniz böyle şeyler yazıyorsunuz. Konuya yazılan yeni şeyleri okumaya geliyorum, yine bu yorumlarınızla karşılaşıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı