Hellcase en mantıklı skin takası

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
İyi akşamlar. 5 doları yaklaşık 8 dolar yaptım ve elimde BS İce Coaled ile MW P90 elite build var. Bu skinleri hesabıma çekip bir hafta sonra buff üzerinden satıp başka bir sikin almayı düşünüyorum. Sizce bunları oldukları gibi mi çekeyim yoksa aşağıda yazdığım skinlerden birine mi çevireyim? Hangi şekilde daha az zarar edip daha kısa sürede satabilirim?
AK-47 | Baroque Purple (Minimal Wear)
StatTrak™ P250 | Wingshot (Minimal Wear)
FAMAS | Roll Cage (Minimal Wear)
StatTrak™ Glock-18 | Vogue (Battle-Scarred)

Amacım bu skinleri kullanmak değil. Takas yasağı kalktıktan sonra bir an önce satıp başka bir skin almak. Hangisi daha mantıklıdır?

Hesapta ki dolar bakiyesini direk bir skine çevirebiliyor muyuz?

4dolar kadar birikti hesapta ama kasa açınca kötü çıkıyor hep.

Hesapta ki dolar bakiyesini direk bir skine çevirebiliyor muyuz?

4dolar kadar birikti hesapta ama kasa açınca kötü çıkıyor hep.

Yanlış bilmiyorsam hayır çeviremezsin. Kasa açıp skin katlamayı deneyebilirsiniz. 1-2 dolar aralığındaki kasalardan güzel şeyler çıkıyor minimalist insanlar için.

Muhtemelen ıce Frosted'ı olduğu gibi çekeceğim. Diğer seçeneklerde daha 1-2 yuan kadar da olsa kar edebilirim ama hemen satabilme durumum yok gibi bir şey. İce frosted çok fazla alınıp satılan bir skin. Hem 1 hafta kadar kullanırım.

Çok şanssızım ya başaramıyorum çok bakiye yedim.

Bende bayağı bir para yaktım hocam. En son 20 dolar yakmıştım ve bu son dedim kenime. Para yüklemek yok bir daha. Ama 5 dolar kadar yükledim 3 skin çıktı toplamda 4.8 dolar değerinde. Korkanın çocuğu olmaz (😂) dedim katladım çıktı. 3 dolar kardayım. Önemli olan duracağınız yeri bilmek bence. Zamanında bu yüzden bayağı para yaktım :(

Muhtemelen ıce Frosted'ı olduğu gibi çekeceğim. Diğer seçeneklerde daha 1-2 yuan kadar da olsa kar edebilirim ama hemen satabilme durumum yok gibi bir şey. İce frosted çok fazla alınıp satılan bir skin. Hem 1 hafta kadar kullanırım.

Bende bayağı bir para yaktım hocam. En son 20 dolar yakmıştım ve bu son dedim kenime. Para yüklemek yok bir daha. Ama 5 dolar kadar yükledim 3 skin çıktı toplamda 4.8 dolar değerinde. Korkanın çocuğu olmaz (😂) dedim katladım çıktı. 3 dolar kardayım. Önemli olan duracağınız yeri bilmek bence. Zamanında bu yüzden bayağı para yaktım :(

Ben 50 dolar civarında para yaktım. Ama o dönem çok şanslıydım. 1 dolarlık skini 25 dolara kadar katlamıştım. Sonra 35 dolar denerken yandı.

Sonra bir daha şans dönmedi. Hiç bir skini katlayamaz oldum. %60 ihtimallerde bile patlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı