Hellcase Papara'dan para yatırmak sorun olur mu?

Bende bundan korktuğum için hellcaseye 12 dolar atmıştım. (Binance hesabımdan bitcoin ile) 2-3 gün önce.

4 tane 3 dolarlık case battle oynadım hiçbirini kazanamadım. 250 lirama yandım, oturdum soğuk su içtim.

Varsa skinle yoksa bitcoin ile deposit yapmanız garanti olur, riski sıfıra indirir.
Yinede sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Bende bundan korktuğum için hellcaseye 12 dolar atmıştım. (Binance hesabımdan Bitcoin ile) 2-3 gün önce.

4 tane 3 dolarlık case Battle oynadım hiçbirini kazanamadım. 250 lirama yandım, oturdum soğuk su içtim.

Varsa skinle yoksa Bitcoin ile deposit yapmanız garanti olur, riski sıfıra indirir.
Yine de sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

BTC hesabı falan uğraşmak istemiyorum direk Papara ile yatırsam sorun olur mu ondan korkuyorum.

Bende bundan korktuğum için hellcaseye 12 dolar atmıştım. (Binance hesabımdan Bitcoin ile) 2-3 gün önce.

4 tane 3 dolarlık case Battle oynadım hiçbirini kazanamadım. 250 lirama yandım, oturdum soğuk su içtim.

Varsa skinle yoksa Bitcoin ile deposit yapmanız garanti olur, riski sıfıra indirir.
Yine de sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Hocam sinirinizi bozmak gibi olmasın ama bedava bonusdan katladım şu an :D Papara'dan yatırsam mı yatırmasam mı diye düşünüyorum cezadan dolayı.

4.PNG

Son düzenleme:
BTC hesabı falan uğraşmak istemiyorum direk Papara ile yatırsam sorun olur mu ondan korkuyorum.

Hocam sinirinizi bozmak gibi olmasın ama bedava bonusdan katladım şu an :D Papara'dan yatırsam mı yatırmasam mı diye düşünüyorum cezadan dolayı.

Eki Görüntüle 1770317
Papara hesabınızdan bynogame sitesinden skin alın, 1 haftalık banı bitince depozito edin aklıma son fikir olarak bu geldi :D. Son tavsiyem zirvede bırakın paranız puff olmasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı