Hellcase skini nasıl hesaba aktarılır?

APlusMath

Decapat
Hellcase skinini nasıl hesabıma aktarabilirim? Send kısmı var, upgrade kısmı var, sell kısmı falan var. Send'e tıklayınca bir şeyler diyor kutucuk doldurmak gerekiyor.

Steam'i açın, profilinize tıklayın, envantere girin sağ üstte takas tekliflerine tıklayın, bana kim takas teklifi yollayabilir kısmına girin orada sol altta URL olacak orayı kopyalayın.

Steam'den trade URL nizi kopyalayıp, oraya girmeniz lazım yoksa alamazsınız, herhangi bir trade banınızın olmaması lazım.

Steam'i açın, profilinize tıklayın, envantere girin sağ üstte takas tekliflerine tıklayın, bana kim takas teklifi yollayabilir kısmına girin orada sol altta URL olacak orayı kopyalayın.
You must be able to trade on Steam
You will not be able to trade if you haven’t set Steam Mobile Authenticator or changed your password during last 14 days.

Buldum kontrol ettirdim 3 tanesinin 2si kabul edildi. X yazıyor üstteki yazıyor. yav 14 gündür birşey felan değiştirmedim. nedir bu uğraştırmak?

You must be able to trade on Steam.
You will not be able to trade if you haven't set Steam Mobile authenticator or changed your password during last 14 days.

Buldum kontrol ettirdim 3 tanesinin 2'si kabul edildi. X yazıyor üstteki yazıyor. Yav 14 gündür bir şey falan değiştirmedim. Nedir bu uğraştırmak?

14 günden fazla bir süre Steam Guard kullanmanız lazım trade yapmak için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00