Hellcase'den Kazanılan Silahın Steam'e Gelmemesi

aLpaGu*

Hectopat
Katılım
28 Mayıs 2016
Mesajlar
120
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün aldığım kodla Hellcase'den kasa açtım ve silah kazandım. Hesabıma girdim ama silah gelmemiş, ben ilk kez yaptığım için anlamıyorum. Silahı hesabıma aktarmak için ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oranın Admin'iyle iletişime geç. Eğer 5$'dan fazla skin yatırıp talimatları yerine getirdiysen problem sende değildir. Ya e-mail at ya da Steam'den ekle.
 
Gönder (Withdraw) tuşuna basın, en az 5$ yükleme yaptıysanız takas botu size otomatik olarak istek atıp ilgili skini gönderecektir. Belki ürün sitede mevcut değildir, böyle bir durumda beklemeniz gerekecektir.
 
Hellcase de skin çekmek için 5 $ para yada eşdeğer skin yatırmanız lazımdır. Eğer yatırdıysanız açtığınız skinleri 24 saat içinde steam hesabınıza çekmezseniz, otomatik şekilde satılır.
 
Eğer 5$ ya da daha fazla para yatırdıysan büyük ihtimalle sitenin stoğunda olmayan bir itemin takasını istemişsinizdir ki bu durumda sitede hata mesajı alırsınız. Genelde bir süre sonra stoğa o item gelir. Zaten başarılı bir şekilde takas isteği gelmiş olsaydı sitede "GET" adında bir buton oluşurdu ve o sizi takas isteğine bağlardı. Buarada item 24 saat içerisinde site tarafından satılacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı