Helldivers 2 alınmalı mı?

SELAM BEBEK

Decapat
Daha fazla  
İlkbahar indirimleriyle 32 dolara düşen helldivers 2 oyununu alacağım. Oynanış videoları başından beri ilgimi çekiyordu. Bu oyunu almadan önce birkaç sorum var.

1. Soru: Oyunda Online oynamak için illa arkadaşa gerek var mı ya da rastgele insanlarla oynanabiliyor mu?

2. Soru: Hala aktif bir oyuncu topluluğu var mı?

3. Soru: Saf shooter seven birisiyim, en az kaç saat oynatır?

4. Soru: 32 dolara değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz geç olmuş ama yine de yazayım.

1. Soru: Hayır arkadaşa gerek yok. Oyunu herkese açık yapınca hızlıca oyuncular geliyor.
2. Soru: Evet, her gün ortalama 20-30 bin oyuncu giriyor. Güncelleme olunca sayı daha da artıyor.
3. Soru: Shooter sevenleri kesinlikle tatmin edeceğini düşünüyorum. Ben bin saat kadar oynadım.
4. Soru indirimdeyken kesinlikle değer. Daha ucuza satılan siteler de araştırılabilir.

100 saatin ardından oyunu inceleyen kişilerin belirtmediği bazı şeyleri kendi açımdan belirtme ihtiyacı duydum:

1.ilk olarak 32 doları hak ediyormuş.

2.oyunda çok fazla bug var fakat bunlarin pek çoğu gorsel açıdaki buglardan oluşuyor rahatsız etmiyor ve oynanışı neredeyse etkilemiyorlar. (genelikle)

3.benim için bir günde 6 saat falan oynanacak bir oyun değildi ama günde 2-3 saat rahat oynatıyor günlük dopamin ihtiyacınızı karşılıyan bir yemek gibi fazla oynayınca kusturuyor hiç oynamayınca eksikliğini hissettiriyor.

4.oyun düşük zorluklarda oynanmıyor oyunun asıl güzel yanı zaten aksiyon. Düşük zorluklarda bunu veremiyor sırf bu yüzden oyunun ilk 3 saatinde iade etmeyi bile düşündüm sonradan daha yüksek zorluklarda daha cok zevk verdiğini anladım.

5.solo oynayınca oyunun tadı çıkmıyor.

6.takım arkadaşlarınız sizi düşmanlardan daha çok öldürebiliyor.

7.Online oyunlardaki genelikle en büyük problem toxic oyuncular ama bu oyunda 1 tanesine bile rastlamadım topluluğu gerçekten çok iyi.

8.oyunda açılacak içerik çok fazla. Oyunda bir hikaye olmadığı için genelikle insanlar bir oyunda alınabilecek her şeyi aldıktan sonra oyunu bırakır fakat 100 saat oynamama ragmen şu ana kadar daha açmadığım çok fazla bundle ve içindeki içerikler var.

9.oyundaki hiçbir silah kötü değil sadece yanina doğru ekipmanlar alınması gerekiyor bir silah veya stratgem diğerinin açığını giderecek şekilde kulanışlı hale gelebiliyor.

10.oyunu ilk aldığımda silahlar niye özelleştirilemiyor diye şikayetçiydim dünkü gelen güncellemeyele bunu hallettiler.

11.koskocaman uzayda insanlık dışında 3 ırk tek olması biraz sıkıyor insanı yeni bir ırk ekleseler güzel olurdu.

12.uzay gemisinin içine bir tane atış Poligon'u bölümü eklense daha iyi olabilirdi yeni silah acinca test edebilecegin tek yöntem yeni göreve çikmak.

13.grafiği azaltınca FPS azalırken grafiği artırınca FPS artıyor doğru ayarı bulmak biraz ugraştırdı.

Son olarak olumsuz şeylerden her ne kadar bahsetsemde oynaniş kısmı çok iyi 100/87 puanlik oyun kesinlikle alınabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-15-18-37-44-957_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2025-05-15-18-37-44-957_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı