Eneba'da ₺1.200 civarına satılıyor, AKS13 kodu ile birlikte 1.045 TL civarına alabiliyorsunuz.
Steam Fiyatı=
2 yılda düştüğü en düşük fiyat= $29.99 USD ~1.328, 81 ₺
Key Linki
Son düzenleme:
Ben açıkçası oynamak isterdim de oynayacak arkadaş yok hocam.Ben niyeyse sevmedim bu oyunu. 2 saat denedim iade ettim. O 2 saatte bile hep aynı şeyleri yapıyordum, ilerisini düşünemiyorum artık.
Eski heyecanı var mı ki? Ya bu oyun pve değil mi?Ben açıkçası oynamak isterdim de oynayacak arkadaş yok hocam.
İlk çıktığında bayağı oyuncu sayısı vardı ondan sordum hocam.@deserteagle7, eski heyecanı derken, eskiden ne vardı da şu an olmasın? Yeni oynayacak birisi için o heyecan her zaman var. Zamanla eskiyen bir oyun değil.
Oyuncu sayısına bakacak olursak hala heyecanı var gibi hocam.Eski heyecanı var mı ki?
Genel olarak evet.Ya bu oyun pve değil mi?
Valla bi aklıma girmedi değil alsam mı diyeOyuncu sayısına bakacak olursak hala heyecanı var gibi hocam.
Eki Görüntüle 2657767
Genel olarak evet.
Gene baya oyuncusu varmış.Oyuncu sayısına bakacak olursak hala heyecanı var gibi hocam.
Eki Görüntüle 2657767
Genel olarak evet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.