Hello Neighbor 3 çıkacak mı?

Hocam Nicky'nin dönmesini bende çok isterim.
Anlamadığınız şeyse muhtemelen şu şekilde açıklanabilir;
2. oyun ilk oyunun 2. ve 3. bölümü arasındaki bir zaman aralığında geçiyor olabilir.

Ama sıkıntı şurdaki 2. oyunda Peterson'ın (komşu) ilk oyundaki evi var ama ilk oyunda o evin karşısında Nicky'nin evi var ve ilk oyunun 3. bölümünde Nicky'nin evinin yıkılmadığını gördük ama 2. oyunda orada Nicky'nin evi yoktu.
Yani tinybuild kendisiyle çelişiyor şu an.

Sizin sorunuza cevabımda şu hocam.
3. oyun 2. oyunun devamı olabilir ama 2. oyun için hikaye DLC'si çıkarıp 2. oyunun hikayesini orada noktalayabilirler ve 3. oyunda çok farklı olaylar görürüz.

Ama şundan emin olabilirsiniz.
2. oyunun hikayesi bir şekilde devam edecek.

Yüksek ihtimalle 3. oyun 2. oyunun devamı olacak benim düşüncem biraz da karga kostümlü adam oda tahminimce resimlerde gördüğümüz kel adam üstünden hikayeye devam edebilirler 2. ve 3. bölümün arasında geçiyor bence bu kesin.(2. oyun)

2. oyun yarım bitiyor evet ama şunu diyerek bitiyor "Gelecek güncellemeleri bekleyin". Kısaca bir hikâye oyununu yarım bitirip güncelleme bekleyin diyorlar.
İşte burdaki güncelleme hikaye DLC'si olabilir

Yüksek ihtimalle 3. oyun 2. oyunun devamı olacak benim düşüncem biraz da karga kostümlü adam oda tahminimce resimlerde gördüğümüz kel adam üstünden hikayeye devam edebilirler 2. ve 3. bölümün arasında geçiyor bence bu kesin.(2. oyun)
Valla hocam şuan en mantıklı guest(karga) adayı o kel adam gibi zaten 2. Oyunun alpha'larında bizi kovalayan kişi guest'di ama 2. Oyunun başındaki bı ara sahne dışında biyerde görmedik
Ben yinede 2.oyunun hikaye DLC'si biticeğini 3. Oyunun aynı evrende geçicek ama farklı karakterleri işliceğini düşünüyorum
Bide peterson'ın (komşu) hikayesinin 2. Oyun hikaye DLC'sinde biticeğini düşünüyorum
Sonuçta biz peterson'ın ne sakladığını bulmak için evine giriyoruz ama sakladığı şeyin Aaron olduğunu biz zaten hide and seek'de anlamıştık artık kesinleşti
E barıştıklarına ve peterson'ın onu kilitleme ihtimali düşük olduğu için bence bu teori mantıklı

Son düzenleme:
İşte buradaki güncelleme hikaye DLC'si olabilir.

Vallahi hocam şu an en mantıklı guest(karga) adayı o kel adam gibi zaten 2. oyunun Alpha'larında bizi kovalayan kişi Guest'di ama 2. oyunun başındaki bir ara sahne dışında bir yerde görmedik.
Ben yine de 2.oyunun hikaye DLC'si biteceğini 3. oyunun aynı evrende geçecek ama farklı karakterleri işliceğini düşünüyorum.
Bir de Peterson'ın (komşu) hikayesinin 2. oyun hikaye DLC'sinde biteceğini düşünüyorum.
Sonuçta biz Peterson'ın ne sakladığını bulmak için evine giriyoruz ama sakladığı şeyin aaron olduğunu biz zaten hide and Seek'de anlamıştık artık kesinleşti.
E barıştıklarına ve Peterson'ın onu kilitleme ihtimali düşük olduğu için bence bu teori mantıklı.

Olabilir mantıklı ama bu seriyi petersondan sonra aynı kalitede devam eder mi ya da sevilir mi bilmiyorum ama yüksek ihtimalle guest üzerinden bir hikaye göreceğiz.

Olabilir mantıklı ama bu seriyi petersondan sonra aynı kalitede devam eder mi ya da sevilir mi bilmiyorum ama yüksek ihtimalle guest üzerinden bir hikaye göreceğiz.
Valla hocam peterson eğer 2. Oyunun sonunda numara yapmıyosa (Aaron'ın onu kurtarması için) peterson üstünden bı hikaye görmemiz zaten imkansız bişey

Bide guest üstünden hikaye görsek bile inşallah 2. Oyunun alfalarındaki saçma sapan ve uyuz edici bazı mekaniklerini kaldırırlar inşallah

Vallahi hocam peterson eğer 2. oyunun sonunda numara yapmıyorsa (aaron'ın onu kurtarması için) peterson üstünden bir hikaye görmemiz zaten imkansız bir şey.

Evet ama ben petersonın hikayesini bitireceklerini düşünmüyorum yüksek ihtimal numara yapıyor aarona olan sinirinin geçeceğini düşünmüyorum sonuçta kızını öldürdü.

Vallahi hocam peterson eğer 2. oyunun sonunda numara yapmıyorsa (aaron'ın onu kurtarması için) peterson üstünden bir hikaye görmemiz zaten imkansız bir şey.

Bir de guest üstünden hikaye görsek bile inşallah 2. oyunun alfalarındaki saçma sapan ve uyuz edici bazı mekaniklerini kaldırırlar inşallah.

2. oyunun mekaniklerinin üstüne koyulmuş bir halde daha iyi bulmacalarla ve 2. oyundaki gibi birçok komşunun olduğu ama hikayenin gueste bağlandığı bir hikaye güzel olurdu. Bir de belediye başkanının hikayesi devam ettirilebilir bir potansiyel görüyorum.

Evet ama ben petersonın hikayesini bitireceklerini düşünmüyorum yüksek ihtimal numara yapıyor aarona olan sinirinin geçeceğini düşünmüyorum sonuçta kızını öldürdü.

2. oyunun mekaniklerinin üstüne koyulmuş bir halde daha iyi bulmacalarla ve 2. oyundaki gibi birçok komşunun olduğu ama hikayenin gueste bağlandığı bir hikaye güzel olurdu. Bir de belediye başkanının hikayesi devam ettirilebilir bir potansiyel görüyorum.
Hocam haklısınız peterson'ın siniri geçmiyebilir ama sonuçda Aaron annesini kaybetti ve mental olarak bitmişdi çok hırçındı çok sinirli olduğu için istemeden mya'yı öldürdü
Belki peterson Aaron isteyerek yapmadığı için affeder bilmiyorum ama muhtemelen etmiycek

Bide saçma sapan mekanik dediğim hani alpha'larda bizi sürükleyip fırlatıyoduya onu diyon beni uyuz ediyo

Bide belediye başkanı ne alaka anlamadım

Hocam haklısınız Peterson'ın siniri geçmiyebilir ama sonuçda aaron annesini kaybetti ve mental olarak bitmişdi çok hırçındı çok sinirli olduğu için istemeden Mya'yı öldürdü.
Belki peterson aaron isteyerek yapmadığı için affeder bilmiyorum ama muhtemelen etmeyecek.

Bir de saçma sapan mekanik dediğim hani Alpha'larda bizi sürükleyip fırlatıyorduya ionu diyorsun beni uyuz ediyor.

Evet bayağı kanser ediyordu daha değişik bir mekanik daha keyifli olur.

Hocam haklısınız Peterson'ın siniri geçmiyebilir ama sonuçda aaron annesini kaybetti ve mental olarak bitmişdi çok hırçındı çok sinirli olduğu için istemeden Mya'yı öldürdü.
Belki peterson aaron isteyerek yapmadığı için affeder bilmiyorum ama muhtemelen etmeyecek.

Bir de saçma sapan mekanik dediğim hani Alpha'larda bizi sürükleyip fırlatıyorduya ionu diyorsun beni uyuz ediyor.

Bir de belediye başkanı ne alaka anlamadım.

Belediye başkanı en iyi bulmacalara ve petersondan sonra en uzun oynadıgımız ev.

Hocam bişey sorcam hide and seek'de bize hep yardım eden karga sonda niye etmedi
Ve 5 bölümün beşide çocukların hayal gücüydü gerçek değildi
Yani mya'nın aslında hiç orda deildi hayalinde ölünce gerçek hayatta nasıl ölüyo

Hocam bir şey soracağım hide and Seek'de bize hep yardım eden karga sonda niye etmedi.
Ve 5 bölümün beşide çocukların hayal gücüydü gerçek değildi.
Yani Mya'nın aslında hiç orada değildi hayalinde ölünce gerçek hayatta nasıl ölüyor.

Orasıda biraz havada kalıyor ama bence final bölümü hayalle karışık bir gerçek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı