Anakartta VGA çıkışı var ve elimde bir tane HDMI girişli monitör var ve bir tanede de VGA girişli var. HDMI girişli olanı ekran kartına taktım, diğerini anakarta taksam 2. monitör yapabilir miyim?
Anakartınızın BIOS'undan UMA veya iGPU Multi-Monitor ayarını devreye alırsanız hem ekran kartından hem de işlemciden görüntü alanılabiliyor. Grafik işlemcili bir CPU varsa tabi.
Ana ekranım 4060 TI'a bağlı HDMI üzerinden görüntü alıyorum.
Çalışırken ihtiyacım olduğunda ikinci monitörümü anakart üzerinden (VGA) işlemcimin GPU'sundan kullanıyorum (İntel UHD) .
Çalışırken ihtiyacım olduğunda ikinci monitörümü anakart üzerinden (VGA) işlemcimin GPU'sundan kullanıyorum (İntel UHD) .
Evet teşekkürler öğrenmiş oldum. Anakartınızın BIOS'undan UMA veya iGPU Multi-Monitor ayarını devreye alırsanız hem ekran kartından hem de işlemciden görüntü alanılabiliyor.
sizde
Evet teşekkürler öğrenmiş oldum. Anakartınızın BIOS'undan UMA veya iGPU Multi-Monitor ayarını devreye alırsanız hem ekran kartından hem de işlemciden görüntü alanılabiliyor.
bu şekilde mi aldınız
Sizde.
Evet teşekkürler öğrenmiş oldum. Anakartınızın BIOS'undan UMA veya iGPU multi-monitor ayarını devreye alırsanız hem ekran kartından hem de işlemciden görüntü alanılabiliyor.
Bu şekilde mi aldınız.
Ryzen 57500F.
Ayarlarda UMA vardı legacy mi olacak no-legacy mi olacak.