crys
Centipat
Daha fazla
İkisi tek adaptörde olursa çok daha iyi olur ancak ayrı ayrı daha iyi olur diye önerirseniz o da olur. USB yerine direkt anakarta montaj tercihimdir. İnternetim Max 30-40 Mbps. Bütçem 300-400TL arası. Teşekkürler şimdiden.
(Bunu buldum ancak ne markası ne anakartıma uyumluluğu hakkında bir fikrim yok. Bakabilirseniz sevinirim.)
WiFi Adaptör Kartı, PCI-E Kablosuz Ağ Adaptörü Kartı Mini PCi‑E - PCi‑E AC Ağ Kartı Bluetooth Dönüştürücü Windows PC için : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Anakartım:
(Bunu buldum ancak ne markası ne anakartıma uyumluluğu hakkında bir fikrim yok. Bakabilirseniz sevinirim.)
WiFi Adaptör Kartı, PCI-E Kablosuz Ağ Adaptörü Kartı Mini PCi‑E - PCi‑E AC Ağ Kartı Bluetooth Dönüştürücü Windows PC için : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Anakartım:
Asus Tuf Gaming B450M-PLUS II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B450M-PLUS II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B450M-PLUS II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.273,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com