Hem çalışıp hem YKS'ye hazırlanmak mümkün mü?

anlloonder

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben işe başlamayı düşünüyorum bir yandan da üniversiteye hazırlanmayı düşünüyorum. 07.00 15.00 arası çalışacağım 16.00 gibi evde olurum hem kendi harçlığımı çıkarır hem de ders çalışırım sizce yapabilir miyim? İmkansız bir şey mi? Yapabileceğimi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben işe başlamayı düşünüyorum bir yandan da üniversiteye hazırlanmayı düşünüyorum. 07.00 15.00 arası çalışacağım 16.00 gibi evde olurum hem kendi harçlığımı çıkarır hem de ders çalışırım sizce yapabilir miyim? İmkansız bir şey mi? Yapabileceğimi düşünüyorum.

Hedefe ve şu anki durumunuza göre değişir.

Hedefinizin ne olduğuna göre değişir. YKS'ye 120 gün kaldı, işte çalışmıyor olsanız bile 120 günde çok yüksek bir puan yapılması zor zaten. Ama dediğim gibi hangi bölümü ve üniversiteyi istediğinize göre değişir.

Hocam bir sene daha mezuna bırakmayı düşünüyorum hedefim alçak bir yerlerde değil ama hedefim kendimi kurtarmaktan ziyade kariyer sahibi olmak.

Hocam bir sene daha mezuna bırakmayı düşünüyorum hedefim alçak bir yerlerde değil ama hedefim kendimi kurtarmaktan ziyade kariyer sahibi olmak.
Mezuna bırakmanız en doğrusu olacaktır, kalan 120 günde bir şey yapılmaz demiyorum illa yapılır ama zaman sıkışık olduğu için kendinizi darlamaktan bunalabilirsiniz.

Yani mezuna bırakabilirim ama ben yapabilecek miyim onu merak ediyorum uykumdan falan kısmam gerekiyor.
Mezuna bırakırsanız o sene işte falan çalışmanızı önermem hocam hiç. Bunu demek kimsenin haddine değil tabii ki, herkesin maddi durumu veya farklı nedenleri var, kimse genelleme yapamaz da iş + ders her zaman çok zor bir şey. Ama yine de tamamen hedefinize bağlı bir şey.

Mezuna bırakırsanız o sene işte falan çalışmanızı önermem hocam hiç. Bunu demek kimsenin haddine değil tabii ki, herkesin maddi durumu veya farklı nedenleri var, kimse genelleme yapamaz da iş + ders her zaman çok zor bir şey. Ama yine de tamamen hedefinize bağlı bir şey.

Hedefim aşırı olmasa da büyük son 5 ay kala bırakıp derse asılmayı düşünüyorum tabii ondan önceki zamanlarda da çalışacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı