Hem dershane hem YouTube mantıksız mı?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Ben 2 aydır böyle yapıyorumda. Fizik, kimya, biyoloji, geometri ve problem için sadece. Fizikte Özcan Aykın, kimyada Görkem Şahin, biyolojide Dr. Biyoloji ve geometri ile problemde de Rehber Matematik kullanıyorum. Dershanede dersleri dinliyorum ama böyle konulae hem pekişmiş oluyor hem daha iyi oturmuş oluyorum. YouTube Shorts'ta da bu konuyla ilgili bir Shorts videosuna denk geldim. Adam diyor ki hem dershane hem YouTube aşırı verimsiz olur falan dedi. Benim de kafam aşırı karıştı. Dershaneden 8'de geliyorum ve gece 1'e kadar her gün böyle çalışıyorum. Yormuyor.

Ben 2 aydır böyle yapıyorumda. Fizik, kimya, biyoloji, geometri ve problem için sadece. Fizikte Özcan Aykın, kimyada Görkem Şahin, biyolojide Dr. Biyoloji ve geometri ile problemde de Rehber Matematik kullanıyorum. Dershanede dersleri dinliyorum ama böyle konulae hem pekişmiş oluyor hem daha iyi oturmuş oluyorum. YouTube Shorts'ta da bu konuyla ilgili bir Shorts videosuna denk geldim. Adam diyor ki hem dershane hem YouTube aşırı verimsiz olur falan dedi. Benim de kafam aşırı karıştı. Dershaneden 8'de geliyorum ve gece 1'e kadar her gün böyle çalışıyorum. Yormuyor.
Bence mantıklı hocam. Dershanede o gün sallıyorum fizikte kaldırma kuvveti konusu işlendiyse, eve gidip kaldırma kuvveti konusunun sorularını çözüp yanlışlarınla ilgili youtube'dan video dinleyip tekrar çözüyorsan gayet verimli gibi geldi.

Aynı video benim karşıma da çıkmıştı ama sizin gibi beni de çok yormuyor verimsiz de olmuyor bence.

Bence mantıklı hocam. Dershanede o gün sallıyorum fizikte kaldırma kuvveti konusu işlendiyse, eve gidip kaldırma kuvveti konusunun sorularını çözüp yanlışlarınla ilgili youtube'dan video dinleyip tekrar çözüyorsan gayet verimli gibi geldi.
Ben Ağustostan beri gidiyorum ve zamanında tekrarları yapamadım. Yeni başladım hergün hergün çalışmaya. O sizin dediğiniz gibi olsa çok mantıklı olurdu. Biraz geriden geliyorum maalesef.

İlerde cok ağır konular olacak zaman kalmayabilir.
Zaten esas o ağır konular için böyle bir yola giriştim. Ve bayada ilerledik. O ağır konulardayız.

Niye mantıksız olsun? İhtiyacın olmasa izlemezsin zaten. İşine yarıyor. Hey Tanrım.
Bende böyle düşünüyorum. İnternette bu videoyu görünce aşırı hevesim kırıldı.

İnternet üzerindeki erişime açık ücretsiz kaynakları her zaman kullanabilirsiniz. Dershaneye gidip gitmemeniz önemli değil. İşin verim alma, faydalı olma tarafı tamamen kişinin kendisine kalmış bir durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı