Hem Ethernet hem de Wi-Fi kullanmak mantıklı mı?

Cinocum

Femtopat
Daha fazla  
Lise son sınıf öğrencisiyim ve arkadaşlarımla arama yaparak toplu çalışıyoruz fakat birkaç gündür 32 Mbps internetimde kablosuz kullanımda dalgalanma yaşıyordum. Ben de evdeki 15 20 senelik Ethernet kablosunu bağladım. Yine 32 Mbps desteği varmış kablonun lakin yine de bunda da beklediğim gibi stabil sonuç alamadım. Hem bu kablo bağlıyken hem de Wi-Fi üzerinden laptopu internete bağlasam bu dalgalanma işini minimalize edebilir miyim?

İkisini aynı anda bağlayamassınız.

Artı -1 Eksi
İkisini aynı anda bağlayamassınız.
Hocam bağlantı ayarlarında 2si de bağlı olarak gözüküyor ama benim derdim aynı anda bağlamak değil. Sadece stabiliteye fayda sağlar mı onu merak ediyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (10).png
    29,3 KB · Görüntüleme: 43
Hocam bağlantı ayarlarında 2'si de bağlı olarak gözüküyor ama benim derdim aynı anda bağlamak değil. Sadece stabiliteye fayda sağlar mı onu merak ediyorum.

Ethernet öncelikli olduğu için ethernetten çeker. Eğer Ethernet koparsa Wi-Fi'ya geçer yani sağlamaz.

Kablo ile bağlıyken Wİ-Fİ'ye bağlamak ekstra stabilite sağlamaz. Kabloya göre stabil olur internetiniz. İkisini aynı anda bağlamak sadece öncelik vermesine yarar onda da öncelik kabloya ait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…