Hem Ethernet hem de Wi-Fi kullanmak mantıklı mı?

Cinocum

Femtopat
Daha fazla  
Lise son sınıf öğrencisiyim ve arkadaşlarımla arama yaparak toplu çalışıyoruz fakat birkaç gündür 32 Mbps internetimde kablosuz kullanımda dalgalanma yaşıyordum. Ben de evdeki 15 20 senelik Ethernet kablosunu bağladım. Yine 32 Mbps desteği varmış kablonun lakin yine de bunda da beklediğim gibi stabil sonuç alamadım. Hem bu kablo bağlıyken hem de Wi-Fi üzerinden laptopu internete bağlasam bu dalgalanma işini minimalize edebilir miyim?

HP Omen programında wifi ile etherneti ortak çalıştıran internet stabilizesini arttırmayı amaçlayan bir özellik var. Ancak bu ve bu gibi özel yöntemler dışında ya birini kullanır makine ya birini daimi olarak diğerinden kesinti başladıktan bi 20-30 saniye sonra diğer yönteme geçer.

HP Omen programında wifi ile etherneti ortak çalıştıran internet stabilizesini arttırmayı amaçlayan bir özellik var. Ancak bu ve bu gibi özel yöntemler dışında ya birini kullanır makine ya birini daimi olarak diğerinden kesinti başladıktan bi 20-30 saniye sonra diğer yönteme geçer.
Hocam HP Victus kullanıcısıyım, bu özellik nerede tam olarak? Eğer böyle bir şey varsa pingimi olabildiğince düşüğe çekmek istiyorum. Daha stabil hale nasıl getireceğim?

Hocam HP Victus kullanıcısıyım, bu özellik nerede tam olarak? Eğer böyle bir şey varsa pingimi olabildiğince düşüğe çekmek istiyorum. Daha stabil hale nasıl getireceğim?
1732230354072.png

Önce wifi açıp sonra custom seçeceğinde bu tiki açacaksınız ve olacak. HP Victuslardaki Omen programında özellik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı