Hem SSD'de hem de HDD'de Windows kullanılabilir mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba umarım konuyu yanlış bir yere açmıyorumdur. Bir sorum olacak. Yakın zamanda SSD almayı düşünüyorum laptop'uma ama alacağım SSD'yi bilgisayarımın HDD yerine takacağım Windows'uda SSD'ye kuracağım. HDD'yi de DVD-ROM bölümüne takacağım. Ben bu HDD'yi sıfırlamadan taksam Windows'u kurulu halde bir sıkıntı çıkar mı? Hem SSD'de hem de HDD'de Windows olacak. Böyle bir şey sıkıntı çıkarır mı? HDD'yi depolama alanı olarak kullanacağım sadece. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba umarım konuyu yanlış bir yere açmıyorumdur. Bir sorum olacak. Yakın zamanda SSD almayı düşünüyorum laptop'uma ama alacağım SSD'yi bilgisayarımın HDD yerine takacağım Windows'uda SSD'ye kuracağım. HDD'yi de DVD-ROM bölümüne takacağım. Ben bu HDD'yi sıfırlamadan taksam Windows'u kurulu halde bir sıkıntı çıkar mı? Hem SSD'de hem de HDD'de Windows olacak. Böyle bir şey sıkıntı çıkarır mı? HDD'yi depolama alanı olarak kullanacağım sadece. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
PC açılırken hangi Windows açılsın diye seçtirir. Bence önemli verileri yedekleyip HDD diski sıfırla.

Hayır herhangi bir sıkıntı olmaz. Ancak gereksiz Windows kurulumuna gerek yok DVD yuvasına diski taktıktan sonra Diskpart ile Clean etmen sonra disk yöneticisinden biçimlendirmen iyi olacaktır.
Bende sıfırlamayı düşündüm ama içinde önemli fotoğraflar ve dosyalarım olduğu için öyle kalsın istedim. Alacağım ssd'de 240 gb' lık olucağı için klonlama da yapmak istemedim. Cevabın için teşekkür ederim.
Kullanabilirsin. İçinde hem Windows dosyaları hem de senin depoladığın kişisel dosyaların görünecektir.
İşte bu cevabı arıyordum teşekkür ederim arkadaşım.
PC açılırken hangi Windows açılsın diye seçtirir. Bence önemli verileri yedekleyip HDD diski sıfırla.
Hdd de önemli dosyalarım olduğu için ve alacağım ssd 240 gb olduğu için sıfırlama ve klonlama yapmayı düşünmüyorum teşekkür ederim cevabın için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı