Hem TEV hem KYK bursu çıktı

• Konuyu başlatan Nutz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 5.486

Nutz

Kilopat
Daha fazla  
2 bursa da başvurmuştum, KYK'den burs onayı aldım ve Tev'den mülakat onayı aldım fakat ikisini aynı anda alma şansım yok. Sizce ne yapmalıyım?

Hocam o aklımdaydı fakat sonrasında problem çıkartabileceklerine yönelik açıklamalara denk geldim. Eğer öyle oluyorsa dediğiniz yöntem en mantıklısı.

TEV, KYK burs veya kredisine karışmıyor. Neden aynı anda alamıyorsunuz?
Aynı anda ikisinden burs alamazsınız, KYK kredi verirse TEV bursu ile birlikte alabilirsiniz.

Dostlar TEV ile görüştüm az önce. KYK bursu kabul edilip mülakattan sonra duruma göre karar verilebiliyor. Mülakat olumlu sonuçlanırsa KYK bursunu iptal edip TEV'e iptal onayını gösterirseniz TEV bursu alınabiliyor. Dediğim gibi iki yerden aynı anda burs maalesef alınamıyor.

Aynı anda ikisinden burs alamazsınız, KYK kredi verirse TEV bursu ile birlikte alabilirsiniz.

Dostlar TEV ile görüştüm az önce. KYK bursu kabul edilip mülakattan sonra duruma göre karar verilebiliyor. Mülakat olumlu sonuçlanırsa KYK bursunu iptal edip TEV'e iptal onayını gösterirseniz TEV bursu alınabiliyor. Dediğim gibi iki yerden aynı anda burs maalesef alınamıyor.

Dostu pekı bu ay yatacak KYK bursunun harcamamızda bır sorun yok degıl mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı