Hem Wi-Fi hem portlu router tavsiyesi

sinqsong2342

Megapat
Merhaba arkadaşlar.

Kısaca olayı özetlemek gerekirse evin salonunda modemimiz mevcut. Ancak Wi-Fi alanı diğer odalara iyi gitmiyor. Bunun için kendi odama koyabileceğim çoğaltıcı şeklinde bir modem arıyorum. Ana modemden LAN 1 kısmından çekeceğim kabloyu yine aynı şekilde kendi odamdaki modeme takacağım. Kendi odamda takacağım modemin özelliklerinde Wi-Fi + portlu olması lazım. PS5 cihazım da var o yüzden portlu olması gerekiyor. Kısacası Wi-Fi + portlu bir modem ihtiyacım var, hangi ürünü almalıyım bilgi verir misiniz?

Merhaba arkadaşlar.

Kısaca olayı özetlemek gerekirse evin salonunda modemimiz mevcut. Ancak Wi-Fi alanı diğer odalara iyi gitmiyor. Bunun için kendi odama koyabileceğim çoğaltıcı şeklinde bir modem arıyorum. Ana modemden lan 1 kısmından çekeceğim kabloyu yine aynı şekilde kendi odamdaki modeme takacağım. Kendi odamda takacağım modemin özelliklerinde Wi-Fi + portlu olması lazım. PS5 cihazım da var o yüzden portlu olması gerekiyor. Kısacası Wi-Fi + portlu bir modem ihtiyacım var, hangi ürünü almalıyım bilgi verir misiniz?

Bu cihazı alıp OpenWrt kurup kullanmanı öneririm ben modeme bağlı olarak OpenWrt kurulu bir şekilde kullanıyorum evin her yerinde çekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı