Hem Windows 10 Pro hem de Windows 11 Pro içeren format USB'si nasıl yapılır?

Makaleler
5
Yer
İstanbul, Avcılar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD

Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık

Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx)
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, amacım Windows 11 ve Windows 10 ISO'larının içindeki Home, enterp bilmem ne sürümlerinden kurtulup sadece Windows 11 Pro yükleme paketi ve Windows 10 yükleme paketi olan bir format diski hazırlamak. Nasıl yapabilirim? En son Windows 7 format diskinde Windows 11 kurmayı görmüştüm forumda ancak böyle bir şey görmedim hiç.

Resmi bir yolu yok YouTube üzerinde araştırarak bulabilirsiniz.

Tabii atabilirsiniz.

Buradaki gibi paketleri birleştirsem olur mu?

Olur ama çok sağlıklı olmaz ben önermem ama olur mu olur?

@yusufegekaya0 tamamdır hocam sağolun, şimdi farkettim Windows 11'de direkt setup'un içine gömülmüş paketler, yapamıyorum.

Ventoy ile yaparsınız. İki farklı ISO dosyasını gönderin USB'ye. Hangisini kuracaksanız onu çalıştırın oldu bitti
WinSetupfromUSB ile de benzer işlemi yaparsınız.

@118483 hocam onu biliyorum ancak amacım hiç geçiş yapmadan kurmaktı, daha hoş duracaktı çünkü ve diskin 40 GB'ı dosyalar için. Umarım sığar.

@118483 hocam onu biliyorum ancak amacım hiç geçiş yapmadan kurmaktı, daha hoş duracaktı çünkü ve diskin 40 GB'ı dosyalar için. Umarım sığar.
Tek ISO olsa bile dosyalar farklı olduğu için yine iki farklı ISO boyutunun birleşmesi gibi olur. Yani öyle bir iso yapılsa 10GB kadar olur yani boyutu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…