@illedelinux
@Kerem00
Buyrun hocam.
Bende anlamıyorum pek ama dual boot ile oluyor sanırsam.
Linux Mint kurabilirsiniz hoş gözüktü gözüme.
Bende yakında geçeceğim
I am not asking how to boot the LiveCD from a USB. I have 2 Ubuntu installations, one on my computer's internal hard drive and another on a USB drive. Is there a way to add a GRUB2 menu entry (to...
Boş verin gelmeyin Linux'a. Yemin ediyorum bu Technopat'taki Linux'çular insanı bayıyor artık.
Ne güzel kısa yoldan Dual Boot anlatıyorum.
@Penterest'in inatla çok bilmişçesine bir şey anlatmaya çalışmasından gına geldi.
Boş verin gelmeyin Linux'a. Yemin ediyorum bu Technopat'taki Linux'çular insanı bayıyor artık.
Ne güzel kısa yoldan Dual Boot anlatıyorum. @Penterest'in inatla çok bilmişçesine bir şey anlatmaya çalışmasından gına geldi.
Birçok son kullanıcı için oluşturulmuş dağıtımlarda Windows'un yanına kur seçeneği var onu yapabilirsiniz. Eğer yoksa ext4 formatında bir bölüme kurabilirsiniz. Driver sorunu olmaz örneğin Linux dağıtımlarında ses sürücüm otomatik tanınırken Windows 10'da tanınmıyordu.
c# dotnet core cross platform uzun zamandır ve linux tarafında da uzun zamandır geliştirme yapılabiliyor. Belki windows daki gibi grafiksel arayüz çözümlerine sahip değil ama zaten bir developer cli den de kolay kolay kaçmaz diye düşünüyorum. Önemli olan istikrar.