erkekavcisii
Decipat
Her zaman acıkıyorum. Yemek yedim 10 dk sonra bir daha yiyorum. Bıktım. 3 kişilik yemek söylüyorum yine aynı şey.
Herhangi bir işte çalışıyor musun? Ayrıca kaç kilosun?Her zaman acıkıyorum. Yemek yedim 10 dk sonra bir daha yiyorum. Bıktım. 3 kişilik yemek söylüyorum yine aynı şey.
Kendinizi frenlemeniz lazım hocam başka bir çözüm yok.Her zaman acıkıyorum. Yemek yedim 10 dk sonra bir daha yiyorum. Bıktım. 3 kişilik yemek söylüyorum yine aynı şey.
Bende de aynı sorun var. Aşırı iştahlıyım. Aç olmasam bile bir şey ikram ettiklerinde yiyorum. Sırf tadı güzel geliyor diye tokken cips, çiğ köfte, noodle falan yiyorum.Her zaman acıkıyorum. Yemek yedim 10 dk sonra bir daha yiyorum. Bıktım. 3 kişilik yemek söylüyorum yine aynı şey.
Hocam o zaman beni batırırsınız. Çiğ köftecide çalışıyorum.Bende de aynı sorun var. Aşırı iştahlıyım. Aç olmasam bile bir şey ikram ettiklerinde yiyorum. Sırf tadı güzel geliyor diye tokken cips, çiğ köfte, noodle falan yiyorum.
Hocam sizin dükkan nerede acaba? Belki kâra geçersiniz.Hocam o zaman beni batırırsınız. Çiğ köftecide çalışıyorum.![]()
İstanbul/Beşiktaş hocam.Hocam sizin dükkan nerede acaba? Belki kâra geçersiniz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.